Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

De knuffels gaan op vakantie

De knuffels gaan op vakantie De knuffels van Fluzzy zijn aan het genieten van hun welverdiende vakantie. De webshop van Fluzzy is daarom van 25 augustus t/m 15 september gesloten. In deze periode versturen we geen knuffels. Geen haast met je bestelling? Gebruik dan kortingscode vakantie21. Hiermee krijg je 5% korting op je bestelling. Alle bestelling geplaatst tussen 25 augustus en 15 september worden vanaf 16 september 2021 verzonden.

Wat betekenen al die iconen op een label? Deel 1: keurmerken

Wat betekenen al die iconen op een label? Deel 1: keurmerken Je kent ze wel: labels aan producten vol met allerlei icoontjes en onduidelijke tekens. Waarschijnlijk ken je ze vooral van kleding, waarop verschillende iconen voor wasvoorschriften staan en tekens die te maken hebben met de herkomst en het materiaal. Ook bij speelgoed, en dan in het bijzonder bij knuffels, kom je die labels tegen. Dit zijn vaak keurmerken, die alles te maken hebben met de veiligheid van jouw knuffel.

Op Berenjacht in jouw buurt

Op Berenjacht in jouw buurt In deze bizarre tijd van het heersende coronavirus kunnen we allemaal wel wat positiviteit gebruiken. Velen van jullie werken zoveel mogelijk thuis of kunnen zelfs niet eens naar hun werk, en kinderen moeten zich massaal thuis vermaken nu de scholen dicht zijn. Tussen alle negatieve berichten worden ook hele mooie, positieve initiatieven gestart. Eén van die initiatieven is de Berenjacht door Nederland. Het idee is simpel: plaats een knuffelbeer voor jouw raam, zodat voor kinderen een leuk buitenspel ontstaat.

Waarom je nooit knuffels bij Chinese webshops moet kopen

Waarom je nooit knuffels bij Chinese webshops moet kopen Chinese webshops doen op het moment goede zaken en dat is logisch. Prijzen zijn schrikbarend laag, veel lager dan de prijzen in Nederlandse (web)winkels. Maar kopen bij Chinese webshops is zeker niet zonder risico. Het is al lang bekend dat je voorzichtig moet zijn met in China bestelde producten, maar nu wordt er nog extra voor gewaarschuwd. De Consumentenbond heeft uitvoerig onderzoek gedaan en veel producten bleken onveilig. Daarom wordt nu het dringende advies gegeven om kleding, sieraden, cosmetica, speelgoed en elektrische apparaten niet bij webshops buiten de EU te kopen. Dat geldt dus ook voor knuffels, want de kans is heel groot dat deze knuffels niet veilig zijn, vooral niet voor kinderen. Maar hoe zit het dan met speelgoed ‘Made in China’? En waarom zijn producten in China zo goedkoop?

Een knuffel is het beste medicijn voor deze dieren

Een knuffel is het beste medicijn voor deze dieren Knuffels zijn belangrijk voor kinderen (en ook al willen we het niet graag toegeven: ook vaak nog voor volwassenen!). Maar wist je dat dieren zich ook heel erg kunnen hechten aan knuffels? Vaak zien dieren de knuffels als speelgoed; iedereen met een huisdier weet hoeveel plezier een dier kan hebben van een leuke knuffel. Maar dieren zien knuffels ook als maatje en kunnen er ongelooflijk aan gehecht raken. In sommige gevallen is die knuffel zelfs een laatste redmiddel: als jonge dieren hun moeder verliezen, heeft dat een ingrijpend effect op de kleintjes. Een knuffel kan daarbij uitkomst bieden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »