Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Teddybeer weer thuis dankzij de Zweedse luchtmacht

Teddybeer weer thuis dankzij de Zweedse luchtmacht Bij een luchtshow van de Zweedse luchtshow raakte een 11-jarige jongen zijn teddybeer kwijt. Op het militair vliegveld Såtenäs werd de teddybeer ontdekt na afloop van de druk bezochte luchtshow. Het militaire personeel besloot om de hulp van social media in te roepen om de eigenaar van de knuffelbeer op te sporen. En dat lukte: inmiddels is de teddybeer weer thuis en verenigd met zijn eigenaar!

Huisdieren en hun knuffels: friends forever

Huisdieren en hun knuffels: friends forever Herinner jij jouw favoriete knuffel van vroeger nog? Als baby of klein kind krijgt iedereen een knuffel cadeau en die knuffel blijft een vriend voor het leven. Misschien heb je jouw oude teddybeer nog wel, helemaal platgeknuffeld en verouderd. Maar niet alleen mensen raken gehecht hun favoriete knuffel, ook bij honden en katten komt dit veel voor. Dierenliefhebbers zullen dit zeker herkennen! Sommige honden en katten verslinden hun speelgoed voordat je met je ogen kunt knipperen, terwijl een andere hond of kat zijn knuffeltje nooit meer loslaat. De leukste foto’s daarvan zie je vandaag in deze blog.

Verborgen Vrienden: volwassenen en hun knuffels

Verborgen Vrienden: volwassenen en hun knuffels Bij knuffels denken mensen al snel aan speelgoed voor kinderen, of zelfs aan speeltjes bedoeld voor baby’s. Uit de reacties die we op Fluzzy krijgen blijkt al dat dit verre van juist is. Knuffels zijn voor iedereen: jong en oud, groot en klein, jongens én meisjes. Een knuffel is een cadeau dat affectie en liefde uitstraalt. Een pluche dier biedt troost en geeft je een gevoel van veiligheid. En nog belangrijker: een knuffel is een levenslange vriend. Kunstenares Nienke Koedijk denkt daar ook zo over, en besloot dat het slapen met een knuffel niks is om je voor te schamen. Daarom maakte zij een foto’s van mensen met hun knuffels, en dat resulteerde in een boek met intieme portretten.

Fijne Internationale Knuffeldag!

Fijne Internationale Knuffeldag! Er wordt te weinig geknuffeld. Met een webshop vol knuffels en pluche dieren weten we natuurlijk hoe leuk knuffelen kan zijn. Maar wist je dat knuffelen ook heel gezond is? Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat elkaar omhelzen een positief effect heeft. En daarom is Internationale Knuffeldag in het leven geroepen. Laten we dat met veel omhelzingen vieren!

Een kerstboom vol knuffels

Een kerstboom vol knuffels Nog maar even en dan is het alweer kerst! Bij Fluzzy komen we al aardig in de stemming: onze mascotte draagt een kerstmuts en de drukke kerstperiode is aangebroken. En aangezien Sinterklaas alweer terug naar Spanje is, mag iedereen de kerstboom weer zetten! Het zal je niet verbazen dat we bij Fluzzy graag kerstbomen vol met knuffels zien. Vorig jaar gaven we je op onze blog al een paar voorbeelden van hele knuffelige kerstbomen. Hieronder vind je weer een aantal mooie exemplaren, gevuld met de liefste knuffels. En natuurlijk kan daarbij de knuffelkerstboom van Fluzzy niet ontbreken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »