Huisdieren en hun knuffels: friends forever

Huisdieren en hun knuffels: friends forever

Herinner jij jouw favoriete knuffel van vroeger nog? Als baby of klein kind krijgt iedereen een knuffel cadeau en die knuffel blijft een vriend voor het leven. Misschien heb je jouw oude teddybeer nog wel, helemaal platgeknuffeld en verouderd. Maar niet alleen mensen raken gehecht hun favoriete knuffel, ook bij honden en katten komt dit veel voor. Dierenliefhebbers zullen dit zeker herkennen! Sommige honden en katten verslinden hun speelgoed voordat je met je ogen kunt knipperen, terwijl een andere hond of kat zijn knuffeltje nooit meer loslaat. De leukste foto’s daarvan zie je vandaag in deze blog.

We kwamen een aantal fantastische foto’s tegen van honden en katten die als puppy of kitten een knuffeltje kregen van hun baasje. Jaren later waren deze trouwe huisdieren nog steeds gehecht aan hun speelgoed en ook daar werd een foto van gemaakt. De kat of hond een stukje groter, de knuffel in veel gevallen een stukje kaler. Hieronder zie je een selectie van deze foto’s, met vroeger en nu naast elkaar:
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »