teddyberen

Happy Teddy Bear Day! (+ WINACTIE)

Happy Teddy Bear Day! (+ WINACTIE) Fijne teddyberendag! Deze bijzondere feestdag is – hoe kan het ook anders – in de Verenigde Staten ontstaan en wordt ieder jaar op 9 september gevierd. Maar dat weerhoudt ons er niet van om die lieve teddyberen ook in Europa extra in het zonnetje te zetten. Ter ere van Teddy Bear Day geven we je een aantal leuke weetjes over de teddybeer. + Doe mee met onze winactie en win teddybeer Charles!

Zo worden teddyberen gemaakt

Zo worden teddyberen gemaakt Heb je je wel eens afgevraagd hoe knuffels gemaakt worden? Iedereen is opgegroeid met een favoriete teddybeer, knuffelkonijn of ander knuffelbeest. Maar je hebt vast nooit stilgestaan bij het proces dat vooraf gaat aan zo’n lieve pluche beest. Daarom willen we je vandaag wat meer vertellen over hoe een teddybeer in elkaar zit en hoe die lieve teddyberen gemaakt worden.

Waar komt de Teddybeer vandaan?

Waar komt de Teddybeer vandaan? Wie is nou niet opgegroeid met een teddybeer? Jij toch ook! Voor ons zijn teddyberen een hele normale zaak, maar heb je je wel eens afgevraagd waar deze knuffels vandaan komen? En hoe komt de teddybeer eigenlijk aan zijn naam? In onze blog meer over de bijzondere herkomst van de teddybeer!

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht Een verhaal met een happy end: de Duitse teddybeer Pauli is weer thuis nadat hij met hulp van politie en internet werd teruggevonden. Een 32-jarige moeder was met haar gezin in het Duitse Göttingen gaan winkelen. Na thuiskomst werd de vermissing van teddybeer Pauli ontdekt. Dankzij de hulp van onder meer Facebook kon de teddybeer weer naar huis terugkeren.

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe knuffels kunnen toevoegen aan de webshop. Met al die vrolijke nieuwe vriendjes hebben we niet altijd tijd gehad om ze allemaal aan je voor te stellen. Maar een aantal van die leuke pluche beesten verdienen een warm welkom, omdat ze zo mooi, lief of bijzonder zijn. Vandaag willen we je daarom voorstellen aan Theodore, onze nieuwste luxe teddybeer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »