Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Op Berenjacht in jouw buurt

Op Berenjacht in jouw buurt In deze bizarre tijd van het heersende coronavirus kunnen we allemaal wel wat positiviteit gebruiken. Velen van jullie werken zoveel mogelijk thuis of kunnen zelfs niet eens naar hun werk, en kinderen moeten zich massaal thuis vermaken nu de scholen dicht zijn. Tussen alle negatieve berichten worden ook hele mooie, positieve initiatieven gestart. Eén van die initiatieven is de Berenjacht door Nederland. Het idee is simpel: plaats een knuffelbeer voor jouw raam, zodat voor kinderen een leuk buitenspel ontstaat.

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is… De afgelopen week konden jullie meedoen met de Valentijnsdag Winactie van Fluzzy. De opdracht was eenvoudig: verzin een naam voor onze nieuwe lieve, grijze Teddybeer. En de prijs? De Teddybeer natuurlijk! Want het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat er extra veel geknuffeld mag worden. En zo’n lieve Teddybeer komt dan natuurlijk goed van pas. Fluzzy ontving tientallen leuke namen en daarom is het nu tijd om een winnaar te kiezen!

Happy Teddy Bear Day! (+ WINACTIE)

Happy Teddy Bear Day! (+ WINACTIE) Fijne teddyberendag! Deze bijzondere feestdag is – hoe kan het ook anders – in de Verenigde Staten ontstaan en wordt ieder jaar op 9 september gevierd. Maar dat weerhoudt ons er niet van om die lieve teddyberen ook in Europa extra in het zonnetje te zetten. Ter ere van Teddy Bear Day geven we je een aantal leuke weetjes over de teddybeer. + Doe mee met onze winactie en win teddybeer Charles!

Zo worden teddyberen gemaakt

Zo worden teddyberen gemaakt Heb je je wel eens afgevraagd hoe knuffels gemaakt worden? Iedereen is opgegroeid met een favoriete teddybeer, knuffelkonijn of ander knuffelbeest. Maar je hebt vast nooit stilgestaan bij het proces dat vooraf gaat aan zo’n lieve pluche beest. Daarom willen we je vandaag wat meer vertellen over hoe een teddybeer in elkaar zit en hoe die lieve teddyberen gemaakt worden.

Waar komt de Teddybeer vandaan?

Waar komt de Teddybeer vandaan? Wie is nou niet opgegroeid met een teddybeer? Jij toch ook! Voor ons zijn teddyberen een hele normale zaak, maar heb je je wel eens afgevraagd waar deze knuffels vandaan komen? En hoe komt de teddybeer eigenlijk aan zijn naam? In onze blog meer over de bijzondere herkomst van de teddybeer!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »