De knuffels gaan op vakantie

De knuffels gaan op vakantie

De knuffels van Fluzzy zijn aan het genieten van hun welverdiende vakantie. De webshop van Fluzzy is daarom van 25 augustus t/m 15 september gesloten. In deze periode versturen we geen knuffels. Geen haast met je bestelling? Gebruik dan kortingscode vakantie21. Hiermee krijg je 5% korting op je bestelling. Alle bestelling geplaatst tussen 25 augustus en 15 september worden vanaf 16 september 2021 verzonden.

Wat? Fluzzy is op vakantie!

Waarom? Knuffels hebben ook vakantie nodig

Wanneer? De webshop is gesloten van 25 augustus t/m 15 september 2021. In deze periode worden geen bestellingen verzonden.

Bestellen? In de periode 25 augustus t/m 15 september is het wel mogelijk om een bestelling te plaatsen. Jouw pakket wordt pas na 16 september verzonden.

Korting? Wil je graag een knuffel bestellen en vind je het geen probleem om de knuffel pas na 16 september te ontvangen? Gebruik dan kortingscode vakantie21 bij het afrekenen van je bestelling. Je krijgt dan 5% korting op jouw bestelling!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »