Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

Op vakantie, dat zouden we allemaal wel weer willen! Helaas zit dat er even niet in, en vooral op reis naar een verre, zonnige bestemming lijkt bijna onmogelijk. Maar we kunnen natuurlijk wel blijven dromen! Om jouw reisdroom compleet te maken hebben we nu een hele leuke vliegtuig knuffel toegevoegd aan de webshop. En omdat we er allemaal een beetje doorheen zitten en we wel wat positiviteit kunnen gebruiken, kun je die leuke vliegtuig knuffel nu winnen! Hoe je meedoet aan de winactie, lees je verderop.

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

Voordat we losgaan over onze toffe nieuwe winactie, eerst even een vraag aan jou: hoe gaat het met je? De coronamaatregelen en de lockdown hakken er bij iedereen goed in. Onze lontjes zijn korter, we missen allemaal de omhelzing van familie en vrienden en we moeten allemaal flexibel zijn om door deze moeilijke periode heen te komen. Daarom richten we ons graag op de positieve dingen die op dagelijkse basis gebeuren. Mensen die elkaar steunen, telefoontjes en kaartjes die naar geliefden worden gestuurd, lokale ondernemers die worden gesteund. Er zijn ook zeker positieve berichten te noemen tijdens deze lockdown! En laten we in deze tijd ook zeker niet alle medewerkers in de zorg vergeten! Daarom vonden wij het tijd voor een leuke winactie, waardoor we hopelijk iemand heel blij kunnen maken met een klein gebaar. Lees snel verder hoe je een leuke knuffel kan winnen voor iemand werkzaam in de zorg!

Duurzaamheid bij Fluzzy: Eco-knuffels en recyclede materialen

Duurzaamheid bij Fluzzy: Eco-knuffels en recyclede materialen

Bij Fluzzy krijgen we wel eens de vraag: is een webshop niet heel erg slecht voor het milieu? Bij een webshop wordt bijvoorbeeld veel verpakkingsmateriaal gebruikt, hoe zorg je er dan voor dat je niet bergen afval creëert? Het team van Fluzzy is zich heel erg bewust van de grote hoeveelheden verpakkingsmaterialen die in de wereld van webshops circuleren. Dus proberen we daar zo bewust mogelijk mee om te gaan! En dat is niet de enige stappen die Fluzzy in duurzaamheid neemt: we hebben nu ook een hele leuke lijn Eco-knuffels toegevoegd aan de shop. We vertellen meer in deze blog!

Op Berenjacht in jouw buurt

Op Berenjacht in jouw buurt

In deze bizarre tijd van het heersende coronavirus kunnen we allemaal wel wat positiviteit gebruiken. Velen van jullie werken zoveel mogelijk thuis of kunnen zelfs niet eens naar hun werk, en kinderen moeten zich massaal thuis vermaken nu de scholen dicht zijn. Tussen alle negatieve berichten worden ook hele mooie, positieve initiatieven gestart. Eén van die initiatieven is de Berenjacht door Nederland. Het idee is simpel: plaats een knuffelbeer voor jouw raam, zodat voor kinderen een leuk buitenspel ontstaat.

Fluzzy COVID-19 (coronavirus) update

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • 0
Fluzzy COVID-19 (coronavirus) update

De hele wereld is getroffen door het coronavirus en dat heeft duidelijke consequenties. In de laatste dagen is het nieuws rondom het coronavirus bijna nonstop en vanuit de overheid en het RIVM klinken steeds duidelijkere adviezen. Veel winkels en bedrijven sluiten en voor veel mensen is het onduidelijk wat de situatie is, heel begrijpelijk. Daarom ook een kort update vanuit Fluzzy.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »