Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

De leukste knuffel merken: Aurora

De leukste knuffel merken: Aurora

De webshop van Fluzzy staat vol met superleuke, zachte en bijzondere knuffels. In eerste instantie gaan we vooral voor uitstraling, voor karakter, voor de aaibaarheidsfactor of vanwege de uniekheid van een knuffel. We selecteren de knuffels in onze webshop met zorg, vooral omdat we een bijzonder assortiment willen bieden waar allerlei geweldige en unieke knuffels deel van uitmaken. Maar ook het merk van een knuffel is belangrijk. Niet vanwege status of een goede naam, maar om wat er achter de merknaam schuilgaat. Grote merken staan vaak ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en ook bij knuffeldieren is dat een belangrijke eigenschap. Vandaag stellen we je graag voor aan het knuffelmerk Aurora!

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat

Vandaag krijg je van Fluzzy een DIY project! Via een aantal eenvoudige stappen kun je zelf een knuffeltje maken voor je hond of kat. Klinkt misschien moeilijk, maar een knuffeltje maken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Je hebt slechts een paar dingen nodig (zoals vilt, een schaar en garen) om het beertje te kunnen maken. Alle benodigdheden zijn makkelijk verkrijgbaar. Ga er maar voor zitten en knutsel met ons mee. En deel het resultaat met ons, we zijn reuzebenieuwd hoe jouw knuffel eruit komt te zien!

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

Op vakantie, dat zouden we allemaal wel weer willen! Helaas zit dat er even niet in, en vooral op reis naar een verre, zonnige bestemming lijkt bijna onmogelijk. Maar we kunnen natuurlijk wel blijven dromen! Om jouw reisdroom compleet te maken hebben we nu een hele leuke vliegtuig knuffel toegevoegd aan de webshop. En omdat we er allemaal een beetje doorheen zitten en we wel wat positiviteit kunnen gebruiken, kun je die leuke vliegtuig knuffel nu winnen! Hoe je meedoet aan de winactie, lees je verderop.

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

Voordat we losgaan over onze toffe nieuwe winactie, eerst even een vraag aan jou: hoe gaat het met je? De coronamaatregelen en de lockdown hakken er bij iedereen goed in. Onze lontjes zijn korter, we missen allemaal de omhelzing van familie en vrienden en we moeten allemaal flexibel zijn om door deze moeilijke periode heen te komen. Daarom richten we ons graag op de positieve dingen die op dagelijkse basis gebeuren. Mensen die elkaar steunen, telefoontjes en kaartjes die naar geliefden worden gestuurd, lokale ondernemers die worden gesteund. Er zijn ook zeker positieve berichten te noemen tijdens deze lockdown! En laten we in deze tijd ook zeker niet alle medewerkers in de zorg vergeten! Daarom vonden wij het tijd voor een leuke winactie, waardoor we hopelijk iemand heel blij kunnen maken met een klein gebaar. Lees snel verder hoe je een leuke knuffel kan winnen voor iemand werkzaam in de zorg!

Duurzaamheid bij Fluzzy: Eco-knuffels en recyclede materialen

Duurzaamheid bij Fluzzy: Eco-knuffels en recyclede materialen

Bij Fluzzy krijgen we wel eens de vraag: is een webshop niet heel erg slecht voor het milieu? Bij een webshop wordt bijvoorbeeld veel verpakkingsmateriaal gebruikt, hoe zorg je er dan voor dat je niet bergen afval creëert? Het team van Fluzzy is zich heel erg bewust van de grote hoeveelheden verpakkingsmaterialen die in de wereld van webshops circuleren. Dus proberen we daar zo bewust mogelijk mee om te gaan! En dat is niet de enige stappen die Fluzzy in duurzaamheid neemt: we hebben nu ook een hele leuke lijn Eco-knuffels toegevoegd aan de shop. We vertellen meer in deze blog!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »