Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Op Berenjacht in jouw buurt

Op Berenjacht in jouw buurt

In deze bizarre tijd van het heersende coronavirus kunnen we allemaal wel wat positiviteit gebruiken. Velen van jullie werken zoveel mogelijk thuis of kunnen zelfs niet eens naar hun werk, en kinderen moeten zich massaal thuis vermaken nu de scholen dicht zijn. Tussen alle negatieve berichten worden ook hele mooie, positieve initiatieven gestart. Eén van die initiatieven is de Berenjacht door Nederland. Het idee is simpel: plaats een knuffelbeer voor jouw raam, zodat voor kinderen een leuk buitenspel ontstaat.

Fluzzy COVID-19 (coronavirus) update

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • 0
Fluzzy COVID-19 (coronavirus) update

De hele wereld is getroffen door het coronavirus en dat heeft duidelijke consequenties. In de laatste dagen is het nieuws rondom het coronavirus bijna nonstop en vanuit de overheid en het RIVM klinken steeds duidelijkere adviezen. Veel winkels en bedrijven sluiten en voor veel mensen is het onduidelijk wat de situatie is, heel begrijpelijk. Daarom ook een kort update vanuit Fluzzy.

Waarom je nooit knuffels bij Chinese webshops moet kopen

Waarom je nooit knuffels bij Chinese webshops moet kopen

Chinese webshops doen op het moment goede zaken en dat is logisch. Prijzen zijn schrikbarend laag, veel lager dan de prijzen in Nederlandse (web)winkels. Maar kopen bij Chinese webshops is zeker niet zonder risico. Het is al lang bekend dat je voorzichtig moet zijn met in China bestelde producten, maar nu wordt er nog extra voor gewaarschuwd. De Consumentenbond heeft uitvoerig onderzoek gedaan en veel producten bleken onveilig. Daarom wordt nu het dringende advies gegeven om kleding, sieraden, cosmetica, speelgoed en elektrische apparaten niet bij webshops buiten de EU te kopen. Dat geldt dus ook voor knuffels, want de kans is heel groot dat deze knuffels niet veilig zijn, vooral niet voor kinderen. Maar hoe zit het dan met speelgoed ‘Made in China’? En waarom zijn producten in China zo goedkoop?

Aandacht voor de reuzenpanda op Internationale Pandadag

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • Geplaatst in Panda
  • 0
Aandacht voor de reuzenpanda op Internationale Pandadag

Elk jaar op 16 maart staat de reuzenpanda flink in de schijnwerpers: het is namelijk Internationale Pandadag! De hele dag wordt wereldwijd aandacht besteed aan panda’s. De reuzenpanda is niet alleen een bijzonder dier, de panda heeft nog aandacht nodig. Deze diersoort staat namelijk nog steeds op de Rode Lijst van Bedreigde Diersoorten. Een wereldwijde dag om meer aandacht te besteden aan deze unieke dieren is daarom zeer hard nodig.

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

De afgelopen week konden jullie meedoen met de Valentijnsdag Winactie van Fluzzy. De opdracht was eenvoudig: verzin een naam voor onze nieuwe lieve, grijze Teddybeer. En de prijs? De Teddybeer natuurlijk! Want het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat er extra veel geknuffeld mag worden. En zo’n lieve Teddybeer komt dan natuurlijk goed van pas. Fluzzy ontving tientallen leuke namen en daarom is het nu tijd om een winnaar te kiezen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »