Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Waarom je nooit knuffels bij Chinese webshops moet kopen

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • Geplaatst in Knuffelverhalen
  • 0
Waarom je nooit knuffels bij Chinese webshops moet kopen

Chinese webshops doen op het moment goede zaken en dat is logisch. Prijzen zijn schrikbarend laag, veel lager dan de prijzen in Nederlandse (web)winkels. Maar kopen bij Chinese webshops is zeker niet zonder risico. Het is al lang bekend dat je voorzichtig moet zijn met in China bestelde producten, maar nu wordt er nog extra voor gewaarschuwd. De Consumentenbond heeft uitvoerig onderzoek gedaan en veel producten bleken onveilig. Daarom wordt nu het dringende advies gegeven om kleding, sieraden, cosmetica, speelgoed en elektrische apparaten niet bij webshops buiten de EU te kopen. Dat geldt dus ook voor knuffels, want de kans is heel groot dat deze knuffels niet veilig zijn, vooral niet voor kinderen. Maar hoe zit het dan met speelgoed ‘Made in China’? En waarom zijn producten in China zo goedkoop?

Aandacht voor de reuzenpanda op Internationale Pandadag

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • Geplaatst in Panda
  • 0
Aandacht voor de reuzenpanda op Internationale Pandadag

Elk jaar op 16 maart staat de reuzenpanda flink in de schijnwerpers: het is namelijk Internationale Pandadag! De hele dag wordt wereldwijd aandacht besteed aan panda’s. De reuzenpanda is niet alleen een bijzonder dier, de panda heeft nog aandacht nodig. Deze diersoort staat namelijk nog steeds op de Rode Lijst van Bedreigde Diersoorten. Een wereldwijde dag om meer aandacht te besteden aan deze unieke dieren is daarom zeer hard nodig.

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

De afgelopen week konden jullie meedoen met de Valentijnsdag Winactie van Fluzzy. De opdracht was eenvoudig: verzin een naam voor onze nieuwe lieve, grijze Teddybeer. En de prijs? De Teddybeer natuurlijk! Want het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat er extra veel geknuffeld mag worden. En zo’n lieve Teddybeer komt dan natuurlijk goed van pas. Fluzzy ontving tientallen leuke namen en daarom is het nu tijd om een winnaar te kiezen!

Valentijnsdag winactie: geef deze Teddybeer een naam en win!

Valentijnsdag winactie: geef deze Teddybeer een naam en win!

Het is alweer februari en dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is! Tussen de sneeuwvlokken en regendruppels door zou je bijna vergeten dat deze warme feestdag alweer in aantocht is. Jouw geliefde moet je natuurlijk gedurende het hele jaar verwennen met aandacht, maar op Valentijnsdag heb je de kans om hem of haar éxtra in het zonnetje te zetten. En daar helpt Fluzzy graag bij mee! Want een teddybeer is natuurlijk het perfecte Valentijnsdag cadeau. Daarom geven wij een exemplaar van die lieve knuffelbeer weg. Hoe kun je deze zachte teddybeer winnen? Dat lees je hieronder!

Een knuffel is het beste medicijn voor deze dieren

Een knuffel is het beste medicijn voor deze dieren

Knuffels zijn belangrijk voor kinderen (en ook al willen we het niet graag toegeven: ook vaak nog voor volwassenen!). Maar wist je dat dieren zich ook heel erg kunnen hechten aan knuffels? Vaak zien dieren de knuffels als speelgoed; iedereen met een huisdier weet hoeveel plezier een dier kan hebben van een leuke knuffel. Maar dieren zien knuffels ook als maatje en kunnen er ongelooflijk aan gehecht raken. In sommige gevallen is die knuffel zelfs een laatste redmiddel: als jonge dieren hun moeder verliezen, heeft dat een ingrijpend effect op de kleintjes. Een knuffel kan daarbij uitkomst bieden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »