Retourneren

Herroepingsrecht

Iedere koper heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden,  de bestelling te annuleren. Deze zichttermijn gaat in op het moment dat de order geleverd is. Binnen deze termijn mag het product bekeken en beoordeeld worden. 

Controleer direct na levering of het product correct en onbeschadigd geleverd is. Neem direct contact op via e-mail ([email protected]) of telefoon (+31) 085 – 00 131 56 wanneer dit niet het geval is. 

Gedurende deze termijn mag datgene met het product gedaan worden wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals dat ook in een fysieke winkel gebeurt. Daarbij kan het product uit de verpakking gehaald worden, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. De kosten voor de retourzending van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: bij een deelretour krijg je de verzendkosten en eventuele transactiekosten niet vergoed. Voor de verzendtarieven van de retourzending kun je de website van jouw vervoerder (bijvoorbeeld PostNL of DHL) raadplegen.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Zo werkt het herroepingsrecht:

 • Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je het product of de producten aanmelden voor retour;
 • Je kunt de bestelling zonder opgave van reden retourneren*;
 • Aanmelden voor retour kan via het ‘Modelformulier herroepingsrecht’, via het formulier onderaan de pagina of via e-mail;
 • Na aanmelding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren;
 • Fluzzy betaalt het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug binnen 14 dagen na aanmelding, mits het product of de producten daadwerkelijk retour zijn.

Uiteraard stellen we een reden van retour wel op prijs, zodat we onze producten en/of dienstverlening kunnen verbeteren. Mocht je dus geen bezwaar hebben om een reden op te geven, dan is die reden zeer welkom!

Voorwaarden retourneren:

 • Het product moet binnen 14 kalenderdagen na aanmelding worden teruggestuurd;
 • Je kunt het product of de producten retourneren wanneer het artikel in de originele staat en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking is.
 • Teruggaaf van het volledige aankoopbedrag, dus inclusief verzendkosten;
  Let op: hiervoor gelden enkel de kosten voor standaardverzending! Wanneer gekozen heeft voor een duurdere verzendmethode zal toch de kosten van standaardverzending vergoed worden
 • Bij jouw bestelling gekozen voor Achteraf Betalen? De openstaande rekening bij Billink wordt geannuleerd wanneer alle knuffels in originele staat en goede conditie retour zijn gekomen.
 • Verzendkosten van het retourneren liggen bij de koper.

Retouradres

Je bestelling retour zenden? Stuur het ingevulde ‘Modelformulier herroepingsrecht’ naar [email protected].
Het is niet verplicht om het modelformulier te gebruiken. Je kunt ook een e-mail met alle ordergegevens sturen naar [email protected]. Of gebruik het formulier onderaan de pagina.

Retourzendingen kunnen (na bericht!) verzonden worden naar het volgende adres:

Fluzzy
t.a.v. Retouren
Krommesteeg 48
6718 TW Ede

Terugbetaling

Nadat aanmelding van de retour betaalt Fluzzy alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug, mits het product of de producten daadwerkelijk retour zijn.
Kosten voor retourzending zijn voor de koper.

Voorwaarden bij deelretour

Bij bestellingen boven € 40,00 is verzending binnen Nederland gratis (naar België is verzending gratis bij bestellingen boven € 60,00 en naar Duitsland is verzending gratis bij bestellingen boven € 80,00).
Stuur je een deel van je bestelling retour en is het totaalbedrag dan lager dan het drempelbedrag? Dan brengen we alsnog verzendkosten in rekening. Ook eventuele transactiekosten worden niet vergoed bij een deelretour.

Teveel aankopen geretourneerd

Heb je meer dan 80% van je aankopen (binnen 12 maanden) geretourneerd? Dan kun je helaas niet kiezen voor de betalingswijze Achteraf Betalen bij het plaatsen van een volgende bestelling. Je kunt wel je bestelling afrekenen met één van de andere betaalwijzen, zoals iDeal of Overboeking. Zodra je retourpercentage onder de 80% komt, kun je weer gebruikmaken van Achteraf Betalen.

 

Modelformulier herroepingsrecht

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »