Over Fluzzy

Fluzzy - Bijzondere Knuffels en Pluche Speelgoed

Welkom in de verrassende knuffelwereld van Fluzzy. Je wordt hier opgewacht door een gevarieerd gezelschap van lieve, vrolijke, stoere en eigenwijze knuffels.

De magie van een mooie knuffel

Of je nu klein bent of groot, in elke levensfase kies je graag je favoriete knuffel. Ben je klein, dan neem je heel graag je knuffel mee naar bed. Ook gaat je knuffel altijd met je mee op stap. Jouw knuffelbeest heeft vaak heel wat te verduren. Gelukkig hebben de knuffels uit de collectie van Fluzzy zoveel kwaliteit dat ze dit allemaal moeiteloos kunnen doorstaan!


Maar niet alleen als je klein bent is een knuffel heel gezellig. Ook in een knusse hoek in jouw huiskamer of als decoratie in de kast laat je er graag ééntje wonen. Fluzzy versiert je huis met de origineelste knuffels. Op magische wijze maken ze iedereen blij. Het maakt daarbij niet uit of je een vrouw, man, meisje of jongen bent. Dat maakt knuffels juist zo leuk!

Hoge kwaliteit knuffels met persoonlijkheid

Bij Fluzzy.nl zoeken wij steeds naar bijzondere knuffels met een sprekende uitstraling. Dit levert een heel aparte collectie op. Zoek je naar een charmante knuffel rondom een bepaald thema, dan vind je die bij Fluzzy moeiteloos. Knuffels uit de zee, lieve huisdierknuffels, knuffelbeesten van Disney of knuffeldieren uit de dierentuin, allemaal zijn ze er. En natuurlijk vind je bij Fluzzy ook schitterende teddyberen.


Elke knuffel van Fluzzy.nl vormt een prachtig cadeau. Voor jezelf maar ook voor een ander. Onze knuffels zijn van hoge kwaliteit en... ze bezitten allemaal hun eigen persoonlijkheid! Welke knuffel wordt jouw nieuwe vriend?

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »