Achteraf Betalen

Wat is Achteraf Betalen?

In de webshop van Fluzzy kun je bij jouw bestelling kiezen uit verschillende betaalmethoden. Eén van die manieren is Achteraf Betalen. Je kunt die leuke knuffel dus gewoon bestellen en pas na ontvangst betalen.

Wil je de knuffel(s) eerst zien voordat je betaalt? Heb je even geen beschikking tot een bankpas, random reader of wacht je op salaris? Of heb je nooit eerder bij Fluzzy.nl besteld en geeft betalen na ontvangst je een veilig gevoel? Dan is Achteraf Betalen via Billink wellicht een goede keuze voor jou.

De kosten voor Achteraf Betalen zijn € 0,50 per bestelling.

Hoe werkt Achteraf Betalen?

Achteraf Betalen wordt bij Fluzzy.nl uitgevoerd door Billink. Zo werkt het:

 1. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de betaalmethode ‘Achteraf Betalen’.
  De kosten voor deze betaalmethode zijn € 0,50. Deze worden automatisch opgeteld bij het totaalbedrag.

 2. Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘Achteraf Betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Zodra je bent toegelaten door Billink, wordt jouw bestelling meteen in behandeling genomen door Fluzzy.
  Let op: bestellingen met een ongeldig e-mailadres worden door ons niet in behandeling genomen! Zorg er dus altijd voor dat er een correct e-mailadres bij de bestelling wordt gebruikt.

 3. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk opgestuurd door Fluzzy.

 4. Namens Billink ontvang je een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Achteraf Betalen & Retourneren

 1. Stuur je de complete bestelling retour en heb je nog niet betaald? Dan komt de factuur automatisch te vervallen.
 2. Stuur je een gedeelte van jouw bestelling retour, dan wordt de factuur automatisch door Billink aangepast. Het resterende bedrag en de kosten voor het gebruik van ‘Achteraf Betalen’ blijven openstaan.
 3. Heb je al betaald? Dan wordt het bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op jouw rekening.

Meer informatie over ‘Achteraf Betalen’ vind je op de website van Billink: www.billink.nl

Heb je een vraag voor Fluzzy over ‘Achteraf Betalen’ of over bestellen in de webshop? Neem dan contact op via [email protected].  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »