Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat Vandaag krijg je van Fluzzy een DIY project! Via een aantal eenvoudige stappen kun je zelf een knuffeltje maken voor je hond of kat. Klinkt misschien moeilijk, maar een knuffeltje maken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Je hebt slechts een paar dingen nodig (zoals vilt, een schaar en garen) om het beertje te kunnen maken. Alle benodigdheden zijn makkelijk verkrijgbaar. Ga er maar voor zitten en knutsel met ons mee. En deel het resultaat met ons, we zijn reuzebenieuwd hoe jouw knuffel eruit komt te zien!

Zo worden teddyberen gemaakt

Zo worden teddyberen gemaakt Heb je je wel eens afgevraagd hoe knuffels gemaakt worden? Iedereen is opgegroeid met een favoriete teddybeer, knuffelkonijn of ander knuffelbeest. Maar je hebt vast nooit stilgestaan bij het proces dat vooraf gaat aan zo’n lieve pluche beest. Daarom willen we je vandaag wat meer vertellen over hoe een teddybeer in elkaar zit en hoe die lieve teddyberen gemaakt worden.

5 DIY inpak tips voor Sinterklaas en Kerstmis

5 DIY inpak tips voor Sinterklaas en Kerstmis De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de gezelligheid stijgt: de feestdagen komen er weer aan! Volgende week brengt Sinterklaas weer een bezoek aan alle kindertjes van Nederland. Fluzzy helpt de Sint en de Kerstman graag met de knuffels die op de vele verlanglijstjes staan. En hoewel iedereen veel aandacht besteed aan de cadeaus, vergeten we nog wel eens dat het inpakken ervan ook heel leuk kan zijn. Vooral voor degene die het cadeautje krijgt! Een cadeau is spannend tot op het laatste moment. En daarom is het extra leuk als het cadeautje op een creatieve manier is ingepakt. Voor wie geen surprises doet, maar wel creatief bezig wil zijn hebben we een aantal leuke DIY inpaktips:

Maak je eigen knuffelende berenkoekjes!

Maak je eigen knuffelende berenkoekjes! Het zomerse weer is ver te zoeken, dus tijd voor leuke binnenactiviteiten. Wij kunnen niets leukers bedenken dan met regenachtig weer binnen te blijven om gezellig koekjes te bakken. We kwamen een leuk idee tegen wat je heel makkelijk om een regenachtige zondagmiddag kunt uitvoeren: knuffelende berenkoekjes!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »