Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is… De afgelopen week konden jullie meedoen met de Valentijnsdag Winactie van Fluzzy. De opdracht was eenvoudig: verzin een naam voor onze nieuwe lieve, grijze Teddybeer. En de prijs? De Teddybeer natuurlijk! Want het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat er extra veel geknuffeld mag worden. En zo’n lieve Teddybeer komt dan natuurlijk goed van pas. Fluzzy ontving tientallen leuke namen en daarom is het nu tijd om een winnaar te kiezen!

Valentijnsdag winactie: geef deze Teddybeer een naam en win!

Valentijnsdag winactie: geef deze Teddybeer een naam en win! Het is alweer februari en dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is! Tussen de sneeuwvlokken en regendruppels door zou je bijna vergeten dat deze warme feestdag alweer in aantocht is. Jouw geliefde moet je natuurlijk gedurende het hele jaar verwennen met aandacht, maar op Valentijnsdag heb je de kans om hem of haar éxtra in het zonnetje te zetten. En daar helpt Fluzzy graag bij mee! Want een teddybeer is natuurlijk het perfecte Valentijnsdag cadeau. Daarom geven wij een exemplaar van die lieve knuffelbeer weg. Hoe kun je deze zachte teddybeer winnen? Dat lees je hieronder!

WINACTIE: WIN een panda knuffel met je leukste winterfoto!

WINACTIE: WIN een panda knuffel met je leukste winterfoto! De dagen worden korter, de wegen zijn glad en van het kerstshoppen hebben we allemaal een beetje stress. Maar deze winterperiode is ook heel fijn! Overal gezellige kerstverlichting die het straatbeeld verlicht, ’s avonds lekker warme chocolademelk drinken en fijne kerstdagen met familie in het vooruitzicht. En om deze winterperiode een stukje leuker te maken (en de koude dagen een stuk draaglijker) heeft Fluzzy iets leuks voor je: een winactie! Stuur je favoriete wintermoment naar ons op en maak kans op een panda knuffel!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win! Fluzzy heeft weer lieve knuffels toegevoegd aan de webshop. En dat is goed nieuws voor jou: je kunt namelijk een hele leuke Draak knuffel winnen! We geven de knuffel niet zomaar weg, je moet er wel iets voor doen. Verzin een leuke naam voor de oranje draak en maak kans op deze leuke knuffel!

En de winnaar van onze Teddybeer Selfie Winactie is…

En de winnaar van onze Teddybeer Selfie Winactie is… Vorige week was het International Teddy Bear Day! Op deze knuffelige dag werden teddyberen wereldwijd in het zonnetje gezet. Deze beregezellige dag konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we een winactie uitgezet. Inmiddels hebben we verschillende leuke inzendingen binnengekregen en is de winactie gesloten voor deelname. En het was lastig, maar we hebben een winnaar kunnen kiezen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »