Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer? Voordat we losgaan over onze toffe nieuwe winactie, eerst even een vraag aan jou: hoe gaat het met je? De coronamaatregelen en de lockdown hakken er bij iedereen goed in. Onze lontjes zijn korter, we missen allemaal de omhelzing van familie en vrienden en we moeten allemaal flexibel zijn om door deze moeilijke periode heen te komen. Daarom richten we ons graag op de positieve dingen die op dagelijkse basis gebeuren. Mensen die elkaar steunen, telefoontjes en kaartjes die naar geliefden worden gestuurd, lokale ondernemers die worden gesteund. Er zijn ook zeker positieve berichten te noemen tijdens deze lockdown! En laten we in deze tijd ook zeker niet alle medewerkers in de zorg vergeten! Daarom vonden wij het tijd voor een leuke winactie, waardoor we hopelijk iemand heel blij kunnen maken met een klein gebaar. Lees snel verder hoe je een leuke knuffel kan winnen voor iemand werkzaam in de zorg!

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is… De afgelopen week konden jullie meedoen met de Valentijnsdag Winactie van Fluzzy. De opdracht was eenvoudig: verzin een naam voor onze nieuwe lieve, grijze Teddybeer. En de prijs? De Teddybeer natuurlijk! Want het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat er extra veel geknuffeld mag worden. En zo’n lieve Teddybeer komt dan natuurlijk goed van pas. Fluzzy ontving tientallen leuke namen en daarom is het nu tijd om een winnaar te kiezen!

Valentijnsdag winactie: geef deze Teddybeer een naam en win!

Valentijnsdag winactie: geef deze Teddybeer een naam en win! Het is alweer februari en dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is! Tussen de sneeuwvlokken en regendruppels door zou je bijna vergeten dat deze warme feestdag alweer in aantocht is. Jouw geliefde moet je natuurlijk gedurende het hele jaar verwennen met aandacht, maar op Valentijnsdag heb je de kans om hem of haar éxtra in het zonnetje te zetten. En daar helpt Fluzzy graag bij mee! Want een teddybeer is natuurlijk het perfecte Valentijnsdag cadeau. Daarom geven wij een exemplaar van die lieve knuffelbeer weg. Hoe kun je deze zachte teddybeer winnen? Dat lees je hieronder!

WINACTIE: WIN een panda knuffel met je leukste winterfoto!

WINACTIE: WIN een panda knuffel met je leukste winterfoto! De dagen worden korter, de wegen zijn glad en van het kerstshoppen hebben we allemaal een beetje stress. Maar deze winterperiode is ook heel fijn! Overal gezellige kerstverlichting die het straatbeeld verlicht, ’s avonds lekker warme chocolademelk drinken en fijne kerstdagen met familie in het vooruitzicht. En om deze winterperiode een stukje leuker te maken (en de koude dagen een stuk draaglijker) heeft Fluzzy iets leuks voor je: een winactie! Stuur je favoriete wintermoment naar ons op en maak kans op een panda knuffel!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win! Fluzzy heeft weer lieve knuffels toegevoegd aan de webshop. En dat is goed nieuws voor jou: je kunt namelijk een hele leuke Draak knuffel winnen! We geven de knuffel niet zomaar weg, je moet er wel iets voor doen. Verzin een leuke naam voor de oranje draak en maak kans op deze leuke knuffel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »