WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

Op vakantie, dat zouden we allemaal wel weer willen! Helaas zit dat er even niet in, en vooral op reis naar een verre, zonnige bestemming lijkt bijna onmogelijk. Maar we kunnen natuurlijk wel blijven dromen! Om jouw reisdroom compleet te maken hebben we nu een hele leuke vliegtuig knuffel toegevoegd aan de webshop. En omdat we er allemaal een beetje doorheen zitten en we wel wat positiviteit kunnen gebruiken, kun je die leuke vliegtuig knuffel nu winnen! Hoe je meedoet aan de winactie, lees je verderop.

Wandelen in de prachtige bossen en bergen van Canada, op safari in Kenia of met een verkoelend drankje op het tropische strand van de Bahama’s. Wat jouw droomvakantie ook is, als fantasie is alles mogelijk. En fantaseren doen we in deze tijd allemaal, want wat zouden we er graag weer op uit gaan! Met onze nieuwe vliegtuig knuffel die we onlangs hebben toegevoegd aan de webshop, kun je gerust doorgaan met dromen van jouw verre reis. En dan zijn we natuurlijk benieuwd wie je dan meeneemt op vakantie? Jouw partner, een goede vriend of vriendin, of misschien wel jouw oma? Met dat antwoord maak je kans om die leuke vliegtuig knuffel te winnen!

Vrolijke vliegtuig knuffel winnen

Fluzzy vond het tijd voor een nieuwe winactie. Tussen al het deprimerende nieuws zorgen we graag voor wat gezelligheid. En wat is er nou leuker dan een vrolijke knuffel winnen?!

Vliegtuig knuffel winnen

Je maakt vanaf nu kans op een bijzondere knuffel. Je kunt namelijk een vliegtuig knuffel winnen, een grappige knuffel die ook nog eens heel erg zacht is. Het pluche vliegtuig is 38 cm groot en gemaakt van zachte blauwe en witte pluche. Het vliegtuig draagt de naam ‘Skydream’, dat in witte letters op het vliegtuig is geborduurd.

Wil je weten hoe je meedoet aan de vliegtuig knuffel winactie? Lees dan snel verder!

Zo doe je mee met de knuffel winactie

De nieuwe winactie van Fluzzy is heel eenvoudig:

Wat kun je winnen?

Een hele leuke vliegtuig knuffel! 38 cm en heerlijk zacht.

Hoe doe je mee met de knuffel winactie?

  • Ga naar de winactie op Facebook of Instagram.
  • “Met wie zou jij graag op vakantie willen?”
    Laat een reactie achter onder het Facebook bericht of Instagram bericht en tag de persoon die jij mee wilt nemen op vakantie.
  • Je maakt extra kans als je de winactie deelt in jouw verhaal!

Meedoen met de winactie kan t/m woensdag 31 maart 12:00 uur

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt via Facebook en Instagram bekend gemaakt.

De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar is bekend. Iedereen reuze bedankt voor het meedoen! Houd Fluzzy via Facebook of Instagram in de gaten. Binnenkort organiseren we weer een nieuwe winactie.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »