Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat Vandaag krijg je van Fluzzy een DIY project! Via een aantal eenvoudige stappen kun je zelf een knuffeltje maken voor je hond of kat. Klinkt misschien moeilijk, maar een knuffeltje maken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Je hebt slechts een paar dingen nodig (zoals vilt, een schaar en garen) om het beertje te kunnen maken. Alle benodigdheden zijn makkelijk verkrijgbaar. Ga er maar voor zitten en knutsel met ons mee. En deel het resultaat met ons, we zijn reuzebenieuwd hoe jouw knuffel eruit komt te zien!

Een knuffel is het beste medicijn voor deze dieren

Een knuffel is het beste medicijn voor deze dieren Knuffels zijn belangrijk voor kinderen (en ook al willen we het niet graag toegeven: ook vaak nog voor volwassenen!). Maar wist je dat dieren zich ook heel erg kunnen hechten aan knuffels? Vaak zien dieren de knuffels als speelgoed; iedereen met een huisdier weet hoeveel plezier een dier kan hebben van een leuke knuffel. Maar dieren zien knuffels ook als maatje en kunnen er ongelooflijk aan gehecht raken. In sommige gevallen is die knuffel zelfs een laatste redmiddel: als jonge dieren hun moeder verliezen, heeft dat een ingrijpend effect op de kleintjes. Een knuffel kan daarbij uitkomst bieden!

Panda’s Wu Wen en Xing Ya te zien in Ouwehands Dierenpark!

Panda’s Wu Wen en Xing Ya te zien in Ouwehands Dierenpark! Reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya zijn al een tijdje in Nederland, maar als bezoeker moesten we nog even wachten om de twee dieren te kunnen zien. De twee panda’s werden eerst in quarantaine geplaatst en mochten wekenlang wennen aan hun nieuwe verblijf. Maar nu is het eindelijk zover: het verblijf van de panda’s werd officieel geopend voor het publiek! Wu Wen en Xing Ya hebben een prachtig verblijf in traditioneel Chinese stijl, met een binnen- en buitenplaats waar ze vrij kunnen rondlopen. Wij geven je alvast een tipje van de sluier met een aantal foto’s van de twee panda’s

Panda’s Wu Weng en Xing Ya aangekomen in Rhenen

Panda’s Wu Weng en Xing Ya aangekomen in Rhenen Nederland heeft er twee bijzondere logees bij: panda’s Wu Weng en Xing Ya. Het is al een tijdje bekend dat de twee reuzenpanda’s door China uitgeleend werden aan Ouwehands Dierenpark, maar nu is dan eindelijk het moment aangekomen dat de twee dieren op Nederlandse bodem aankwamen. Woensdag 12 april landde het KLM Cargo vliegtuig op Schiphol, waar de twee panda’s met veel belangstelling werden onthaald. Vervolgens werden Wu Wen en Xing Ya met een speciaal bestickerde vrachtwagen vervoerd om in Rhenen feestelijk onthaald te worden.

Panda’s komen naar Nederland!

Panda’s komen naar Nederland! Ook zo dol op reuzenpanda’s? Dan heb je waarschijnlijk het goede nieuws al gehoord: Ouwehands Dierenpark in Rhenen krijgt twee panda’s! En vandaag is de aankomstdatum van deze twee Chinese dieren aangekondigd: reuzenpanda’s Xing Ya en Wu We komen 12 april in Nederland aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »