Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Fijne Wereld Olifantendag! Wat je nog niet wist over de olifant.

Fijne Wereld Olifantendag! Wat je nog niet wist over de olifant. Fijne Wereld Olifantendag! Op 12 augustus wordt sinds een aantal jaren de internationale Olifantendag gevierd. Op deze bijzondere dag wordt de olifant extra in het zonnetje gezet. De olifant wordt met uitsterven bedreigd, en om aandacht te geven aan zijn bedreigde status is Wereld Olifantendag in het leven geroepen. Ook wij staan vandaag even stil bij dit unieke dier en geven je een aantal leuke olifantenweetjes!

Huisdieren en hun knuffels: friends forever

Huisdieren en hun knuffels: friends forever Herinner jij jouw favoriete knuffel van vroeger nog? Als baby of klein kind krijgt iedereen een knuffel cadeau en die knuffel blijft een vriend voor het leven. Misschien heb je jouw oude teddybeer nog wel, helemaal platgeknuffeld en verouderd. Maar niet alleen mensen raken gehecht hun favoriete knuffel, ook bij honden en katten komt dit veel voor. Dierenliefhebbers zullen dit zeker herkennen! Sommige honden en katten verslinden hun speelgoed voordat je met je ogen kunt knipperen, terwijl een andere hond of kat zijn knuffeltje nooit meer loslaat. De leukste foto’s daarvan zie je vandaag in deze blog.

De grappigste Halloween kostuums voor je huisdier!

De grappigste Halloween kostuums voor je huisdier! Vrijdag 31 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse gruwelfeest: Halloween. Op deze jaarlijks terugkerende feestdag, die vooral in Amerika wordt gevierd, mag iedereen die van griezelen houdt helemaal los gaan. Belangrijkste evenement is trick-or-treating: langs de buurt om aan te bellen bij je buren, om vervolgens met handenvol lekkers naar huis te gaan. In Nederland wordt vooral Sint Maarten gevierd, en is Halloween nog niet zo groot. Maar om aan te tonen dat Halloween ook heel leuk kan zijn, laten we vandaag de grappigste en schattigste Halloween-kostuums voor je huisdier zien!

Dieren met hun pluche evenbeeld

Dieren met hun pluche evenbeeld Van jongs af aan hebben we één of meerdere knuffels die ons dierbaar zijn. En die knuffels zijn vaak pluche vrienden voor het leven. Maar niet alleen mensen zijn gek op knuffelbeesten. Ook dieren kunnen genieten van knuffels. Vooral als dit speelgoed als twee druppels water op ze lijkt. We hebben de leukste dieren en hun pluche evenbeeld voor je op een rij gezet:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »