Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Nieuwe knuffels in de webshop, shop ze nu!

Nieuwe knuffels in de webshop, shop ze nu! Het is alweer een tijdje geleden dat we een update over het assortiment hebben geplaatst. Fluzzy heeft in ieder geval niet stilgezeten! De webshop is namelijk volop in ontwikkeling, want we zijn bezig met een makeover. Een vernieuwd uiterlijk gaat er voor zorgen dat de knuffels nu nog beter te zien zijn en dat alle informatie duidelijker terug te vinden is. Maar ook het assortiment is weer gegroeid. Fluzzy heeft weer populaire karakters in pluche vorm toegevoegd, waaronder de malle Spongebob Squarepants knuffel en heerlijk zachte baby knuffels met doek van Disney. En we hebben een ontzettend leuk knuffeldier toegevoegd aan de webshop. Benieuwd welke dat is? Lees snel verder!

Deze knuffels zijn nieuw in de webshop (maart 2015)

Deze knuffels zijn nieuw in de webshop (maart 2015) Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de maand maart. In de webshop van Fluzzy vind je nu namelijk nieuwe knuffels van je favoriete films en series! De bekende knuffels zijn erg populair en er is regelmatig vraag naar nieuwe figuren. De webshop is al gevuld met figuren van bijvoorbeeld Disney, de Teenage Mutant Ninja Turtles, de Muppets, Sesamstraat en Madagscar. Nu kunnen we daar nieuwe karakters aan toevoegen. We zijn zelf heel enthousiast over deze nieuwe knuffels, hopelijk ben jij dat ook! Een overzicht:

Nieuwe knuffels in de webshop (februari 2015)

Nieuwe knuffels in de webshop (februari 2015) Met veel enthousiasme kunnen we wederom veel nieuwe knuffels aan jullie voorstellen! De nieuwe producten stromen binnen, en de steeds groter groeiende voorraad is bijna niet bij te houden. Maar gezellig is het wel met deze pluche beestenboel! Alle nieuwe knuffels zijn inmiddels geïnventariseerd, gefotografeerd en in de webshop geplaatst. En achter de schermen hebben de nieuwe pluche figuren al kennis gemaakt met de andere knuffels! Het is nu dus de hoogste tijd om deze knuffels aan de buitenwereld voor te stellen:

Ontmoet de opgewekte knuffels van Yummy World

Ontmoet de opgewekte knuffels van Yummy World Fluzzy neemt je mee naar de opgewekte wereld van Yummy World. In de zoete stad van Sprinkle Tree wonen de verrukkelijke karakters Sunny, Yummy, Cheezey, Sassy, Franky en Sandy. Fluzzy is verheugd met de komst van deze leuke pluche figuren, en we stellen ze daarom graag aan je voor!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »