Nieuwe knuffels in de webshop, shop ze nu!

Nieuwe knuffels in de webshop, shop ze nu!

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update over het assortiment hebben geplaatst. Fluzzy heeft in ieder geval niet stilgezeten! De webshop is namelijk volop in ontwikkeling, want we zijn bezig met een makeover. Een vernieuwd uiterlijk gaat er voor zorgen dat de knuffels nu nog beter te zien zijn en dat alle informatie duidelijker terug te vinden is. Maar ook het assortiment is weer gegroeid. Fluzzy heeft weer populaire karakters in pluche vorm toegevoegd, waaronder de malle Spongebob Squarepants knuffel en heerlijk zachte baby knuffels met doek van Disney. En we hebben een ontzettend leuk knuffeldier toegevoegd aan de webshop. Benieuwd welke dat is? Lees snel verder!

Disney baby knuffels met doek

We kregen veel vraag naar baby knuffels en knuffeldoekjes van Disney. Fluzzy heeft naar jullie verzoek geluisterd en nieuwe zachte baby pluche toegevoegd! In de webshop vind je nu hele lieve baby knuffels van bekende Disney figuren, met omslagdoek. Deze doek is aan de buitenkant heerlijk zacht en is aan de binnenkant voorzien van mooie stof bedrukt met lieve Disney karakters. De doek sluit met klittenband.
De knuffels zijn gemaakt van heerlijk zachte pluche, waardoor ze werkelijk onweerstaanbaar zijn!

De Disney baby knuffels zijn verkrijgbaar in 6 schattige uitvoeringen: Bambi (knuffel met zachte groene doek), Dombo (grijze knuffel met grijs-oranje doekje), 101 Dalmatiërs (wit met rode doek), Stampertje (grijs en wit) en Marie uit de Aristokatten (wit met zachte roze knuffeldoek). Prijs per stuk: € 16,95 Shop de Disney baby knuffels.

 

Egel knuffel

Een pluche egel was al verkrijgbaar bij Fluzzy, maar de reacties die we daarop kregen waren allemaal hetzelfde: leuke, zachte knuffel, maar wat klein. Daarom hebben we besloten om een iets grotere uitvoering in de webshop op te nemen. De nieuwe egel knuffel is 25 cm groot en is gemaakt van verschillende soorten pluche. Zijn stekels lijken echt, maar gelukkig prikt hij niet! Lieve egel, met mooie zwarte kraalogen en een zachte neus. Shop deze leuke egel knuffel nu voor maar € 12,95

 

Spongebob Squarepants

In de categorie ‘Knuffels bekend van Film & TV’ vind je al heel veel bekende karakters uit tekenfilmseries en -films. Finding Nemo, Sneeuwwitje, Despicable Me, My Little Pony. We proberen de leukste figuren in pluche vorm toe te voegen. En daarom zijn we blij dat we nu een erg populair karakter kunnen presenteren: een Spongebob Squarepants knuffel!

Spongebob ken je allemaal als de gekke gele spons die samen met zijn goede vriend, Patrick Star, op de zeebodem leeft. Een doldwaze tekenfilm die door velen geliefd is. De knuffel is 21 x 18 cm groot. De Spongebob knuffel koop je in de webwinkel voor € 14,95

 

Shaun the Sheep knuffel

Spongebob is niet het enige populaire karakter dat onlangs is toegevoegd. Ook Shaun the Sheep is nu als knuffel verkrijgbaar! De Shaun the Sheep knuffel is maar liefst 45 cm groot (zittend 28 cm) en is gemaakt van mooie, zachte stof. Je shopt de Shaun the Sheep knuffel voor € 16,95.

 

Nieuw knuffeldier: mol!

Op Facebook gaven we al even een teaser van onze leuk nieuw knuffeldier. De webshop is inmiddels een ware dierentuin met al die bijzondere dieren. Wat dacht je van een miereneter, een vogelbekdier of een prairiehond? Die dieren kom je niet tegen! Onze nieuwe knuffel is misschien niet zo zeldzaam, maar zien doe je hem niet vaak. Dit leuke beest leeft namelijk onder de grond: een mol!

De mol knuffel is gemaakt van een zachte, zwarte pluche, heeft een roze neus en kenmerkende lange nagels. Een grappig diertje, dat als knuffel niet mag ontbreken in de shop. Deze leuke mol knuffel koop je bij Fluzzy voor € 11,95

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »