De leukste knuffel merken: Aurora

De leukste knuffel merken: Aurora

De webshop van Fluzzy staat vol met superleuke, zachte en bijzondere knuffels. In eerste instantie gaan we vooral voor uitstraling, voor karakter, voor de aaibaarheidsfactor of vanwege de uniekheid van een knuffel. We selecteren de knuffels in onze webshop met zorg, vooral omdat we een bijzonder assortiment willen bieden waar allerlei geweldige en unieke knuffels deel van uitmaken. Maar ook het merk van een knuffel is belangrijk. Niet vanwege status of een goede naam, maar om wat er achter de merknaam schuilgaat. Grote merken staan vaak ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en ook bij knuffeldieren is dat een belangrijke eigenschap. Vandaag stellen we je graag voor aan het knuffelmerk Aurora!

Kiezen voor een merknaam: veilig en betrouwbaar

Een merknaam is herkenbaar en dat is natuurlijk fijn als je op zoek bent als je naar een leuk knuffeldier voor kind of volwassene. Je hebt de knuffel misschien al bij anderen gezien of komt het merk in verschillende winkels of webshops tegen. Of ben je er bekend mee, omdat je al een knuffel van dat merk in huis hebt. Maar een knuffels is meer dan alleen leuk, schattig of grappig. Je wilt een knuffel die veilig is en die niet snel stuk gaat.

Fluzzy moedigt ook zeker aan om een knuffel van een goed merk te kiezen. Want een goed, bekend merk is groot geworden door de jarenlange zorg voor hun producten, voor de kwaliteit van de knuffels en de veiligheidsvoorschriften waar ze zich perfect aan houden. Dat is één van de redenen om voor een knuffel van een goed, betrouwbaar merk te gaan en nooit een knuffel zonder merk uit China te kopen.

Meer geweldige knuffelmerken

Wat je misschien niet weet, is dat er heel veel goede, eerlijke knuffelmerken bestaan die misschien nog niet zo bekend zijn. Bij winkels kom je veelal bekende merken tegen als Happy Horse en Ty, en die maken fantastische knuffels! Maar we willen je zo graag meenemen in de omvangrijke wereld van pluche, waar nog veel meer merken zijn die geweldige knuffels maken. Daarom krijg je de komende tijd van ons een aantal tips, zodat je ook eens bij andere merken kunt kijken. Vandaag stellen we je graag voor aan de superzachte knuffels van merk Aurora!

 

Knuffelmerk Aurora

Aurora is een merk dat bekend staat om z’n knuffels van hoge kwaliteit. Ze besteden veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit, om te garanderen dat ze altijd een goed product leveren. En in de praktijk zien we dat absoluut terugkomen! De knuffels van Aurora zijn gemaakt van hoge kwaliteit pluche, zien er altijd prachtig uit en gaan lange tijd mee. En de Aurora pluche behoort absoluut tot de zachtste knuffels in de webshop van Fluzzy. De knuffels van Aurora zijn echt onweerstaanbaar zacht!

Onlangs heeft Fluzzy verschillende Aurora knuffels toegevoegd aan de webshop. We schreven eerder al over de bijzondere lijn van eco-knuffels die Aurora op de markt heeft gebracht. Deze knuffels zijn prachtig en heerlijk zacht en ook nog eens duurzaam! Want deze knuffeltjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen. In 2018 is Aurora begonnen met een transitie naar ecovriendelijke knuffels. De eerste stap was de vulmaterialen (plastic korrels) te maken van gerecyclede materialen. Sindsdien veranderen de knuffels van Aurora in een rap tempo naar meer milieuvriendelijk speelgoed.

Aurora heeft naast de duurzame knuffels nog veel meer prachtige knuffels, zoals een mooie pauw knuffel of een bijzondere pluche draak. Ben je op zoek naar een schattige babyknuffel, dan geven we het pluche varkentje of olifantje als tip!

Fluzzy heeft diverse mooie knuffels van Aurora in het assortiment. Tot nu toe hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen over deze knuffeltjes. En daarom hopen we de komende tijd nog veel meer knuffels van Aurora te kunnen toevoegen aan de webshop!

Aurora is een merk dat mooie knuffels maakt van hoge kwaliteit en daarom is Aurora één van de vaste betrouwbare knuffelmerken van Fluzzy.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »