Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Nieuwe knuffels in de webshop van Fluzzy!

Nieuwe knuffels in de webshop van Fluzzy! De webshop van Fluzzy stond al vol met de allerleukste knuffels, maar we blijven lieve knuffels tegenkomen om aan het assortiment toe te voegen. Het aanbod is zo ongelooflijk groot! We hadden nog een aantal leuke pluche beesten op onze verlanglijst staan, en gelukkig hebben we die bij onze leveranciers kunnen vinden. Aangezien we zoveel nieuwe knuffels hebben toegevoegd, geven we je dolgraag een overzicht van onze nieuwe pluche aanwinsten:

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe knuffels kunnen toevoegen aan de webshop. Met al die vrolijke nieuwe vriendjes hebben we niet altijd tijd gehad om ze allemaal aan je voor te stellen. Maar een aantal van die leuke pluche beesten verdienen een warm welkom, omdat ze zo mooi, lief of bijzonder zijn. Vandaag willen we je daarom voorstellen aan Theodore, onze nieuwste luxe teddybeer.

Knuffels van je favoriete films en series

Knuffels van je favoriete films en series De webshop van Fluzzy begint inmiddels behoorlijk vorm te krijgen. Er staan tientallen knuffels in de shop verspreid over verschillende categorieën. Maar er ontbrak absoluut nog iets. Knuffels bekend van film en TV! Bekende figuren zoals Mickey Mouse, Winnie the Pooh en Hello Kitty stonden hoog op mijn verlanglijst en die wens is nu eindelijk uitgekomen.

Zet een knuffel op je online verlanglijst

Zet een knuffel op je online verlanglijst Als je het over knuffels hebt, dan denk je al snel aan teddyberen, knuffelkonijnen en babypluche. Maar zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, heeft Fluzzy veel bijzondere knuffels en pluche waar je misschien niet zo snel aan denkt. Omdat we jou en je vrienden willen helpen om inspiratie op te doen en het perfecte cadeau te vinden zijn de knuffels van Fluzzy nu te vinden op WeGive.

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet Ineens stond hij voor mijn deur: een klein, zacht, groen wezentje. Hij stond daar maar, en staarde me aan met zijn grote onschuldige ogen. Onweerstaanbaar, waardoor het geen moeilijke beslissing was om hem binnen te laten. Het kleine groene ventje bevestigde het: hij was een alien, die lichtjaren heeft afgereisd om uiteindelijk hier te belanden. Hij is zijn planeet kwijt en hoopt dat wij hem helpen om zich thuis te voelen op Aarde.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »