Dit zijn de nieuwe knuffels van Fluzzy! (december & januari)

Dit zijn de nieuwe knuffels van Fluzzy! (december & januari)

Met trots kunnen we onze nieuwe knuffels aan je presenteren! In december en januari is de webshop van Fluzzy weer aangevuld met leuke knuffels! Wij zetten de liefste pluche aanwinsten op een rijtje voor je.

In de categorie 'Dieren' zijn een aantal knuffels van het merk Wild Republic toegevoegd. Zij willen kennis over het dierenrijk via knuffels verspreiden, en dat lukt ze heel goed! De pluche dieren zijn zo natuurgetrouw mogelijk en op het label is informatie over het dier aangebracht. De knuffels van Wild Rebublic zien we nemen we graag in de webshop op vanwege de hoge kwaliteit en de mooie afwerking. 

Ook in de categorie 'Bekend van Film & TV' zijn leuke knuffels toegevoegd. Veel namen die je waarschijnlijk nog van je jeugd kent en van populaire tekenfilms. 
We zetten alle nieuwe knuffels voor je op een rijtje:
 
 

Pluche dinosaurussen: 
Stegosaurus en Triceratops 

In de webshop  van Fluzzy kon je al verschillende pluche dino's vinden. Deze uitgestorven dieren blijven tot onze verbeelding spreken, en ook op de knuffels wordt altijd enthousiast gereageerd. Daarom twee mooie aanvullingen: de herbivoren Stegosaurus en Triceratops (38 cm) van het merk Wild Republic. Beide dieren zijn heerlijk zacht en zijn afgewerkt met geweldig mooie pluche! 


 

Pluche Dolfijn

Eén van de meest geliefde dieren op aarde: de dolfijn. Deze mooie pluche tuimelaar is eveneens van het merk Wild Republic. Onze pluche dolfijnen waren al snel uitverkocht, maar gelukkig kunnen we dit geweldige dier nu weer in knuffelbare vorm verwelkomen in de webshop. De 30 cm grootte knuffel is heerlijk zacht en zal meteen in de smaak vallen!  

http://www.fluzzy.nl/dolfijn-30-cm.html


 

Madagascar knuffesl: Alex, Marty en Gloria

Wat hebben we genoten van de animatiefilm Madagascar! De film draait om de dieren in een dierentuin in de Amerikaanse stad New York. Zebra Marty besluit om te ontsnappen, zodat hij op zoek kan naar de echte wildernis. Leeuw Alex en nijlpaard Gloria gaan hem samen met de pinguins achterna om hem veilig terug te brengen. 

Deze leuke karakters zijn nu als mooie knuffels verkrijgbaar in de shop: 


 

Maya de Bij

Studio 100 heeft Maya de Bij voor een nieuwe generatie toegankelijk gemaakt. Vroeger kon je al van deze leuke bij genieten als handgetekend figuur, en nu is ze opnieuw tot leven gekomen met de hulp van computeranimatie. 
Mooie en zachte knuffel!

http://www.fluzzy.nl/maya-de-bij.html 
 

Monsters Inc: Mike (48 cm)

In de webshop kon je reeds knuffels van de fantastische Pixar-film Monsters Inc en Monsters University terugvinden. Maar nu hebben we een grote knuffel van het vrolijke groene monster Mike beschikbaar gemaakt. Deze knuffel is wel 48 cm groot! En natuurlijk heerlijk zacht. 

http://www.fluzzy.nl/monsters-inc-mike-48-cm.html


 

Finding Nemo

Nog meer Pixar-knuffels om vrolijk van te worden! Ook Nemo uit de tekenfilm Finding Nemo is nu in een leuke pluche uitvoering verkrijgbaar in de webshop. 

http://www.fluzzy.nl/finding-nemo.htmlThe Muppets (32 cm)

Nog meer oude bekenden! The Muppets vervelen nooit, en we kregen er ook veel vraag naar. We hebben naar jullie geluisterd en daarom zijn deze leuke nieuwe knuffels toegevoegd aan het assortiment! De knuffels zijn 32 cm groot en zijn verkrijgbaar in de volgende vijf uitvoeringen:

Rendier Sven uit Frozen

Aan de populariteit van de Disney animatiefilm Frozen lijkt maar geen einde te komen! En terecht, want deze film is een absolute aanrader. In Frozen zie je onder meer het leuke rendier Sven, die zich eigenlijk als een trouwe labrador gedraagt. 
Rendier Sven is nu in twee leuke uitvoeringen verkrijgbaar als knuffel:   
   

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »