Nieuwe knuffels in de webshop van Fluzzy!

Nieuwe knuffels in de webshop van Fluzzy!

De webshop van Fluzzy stond al vol met de allerleukste knuffels, maar we blijven lieve knuffels tegenkomen om aan het assortiment toe te voegen. Het aanbod is zo ongelooflijk groot! We hadden nog een aantal leuke pluche beesten op onze verlanglijst staan, en gelukkig hebben we die bij onze leveranciers kunnen vinden. Aangezien we zoveel nieuwe knuffels hebben toegevoegd, geven we je dolgraag een overzicht van onze nieuwe pluche aanwinsten:

 

Pluche katten Smudge, Amber en Jade

In de webshop van Fluzzy kon je al verschillende pluche honden vinden, en nu worden de kattenliefhebbers ook blij gemaakt! De pluche katten zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Smudge (zwart-wit), Amber (rode kat) en Jade (grijs met strepen). Deze lieve knuffels zijn ontzettend zacht, hebben een mooie vacht en hebben een halsbandje met hun naam op. 

Amber (rood):
http://www.fluzzy.nl/rode-kat.html

Smudge (zwart-wit):
http://www.fluzzy.nl/zwart-witte-kat.html

Jade (grijs):
http://www.fluzzy.nl/grijze-kat.html 


Vooral onze categorie ‘Bekend van Film & TV’ is flink aangevuld met de leukste bekende karakters:

 

Mr Potato Head

Wat zijn we blij met deze Mr. Potato Head knuffels! Iedereen kent deze immens populaire pieper. We hadden deze knuffel al een tijdje op het oog en nu kunnen we hem eindelijk toevoegen aan onze collectie.

Mr. Potato Head is verkrijgbaar in 6 uitvoeringen: classic, kok, politie, brandweer, ontdekkingsreiziger en de vrouwelijke versie Mrs. Potato Head. De knuffels zijn 28 cm groot. 

http://www.fluzzy.nl/mr-potato-head.html 


 

Teenage Mutant Ninja Turtles

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn helemaal terug van weggeweest! Door de nieuwe film zijn alle kinderen nu in de ban van deze gemuteerde schildpadden.

Bij Fluzzy vind je Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael als knuffel (28 cm groot).

http://www.fluzzy.nl/teenage-mutant-ninja-turtles.html 


 

Koekiemonster

Naast Bert, Ernie en Elmo mag Koekiemonster natuurlijk niet ontbreken. We krijgen veel vraag naar knuffels van Sesamstraat. Deze zijn erg moeilijk te krijgen, en daarom zijn we extra verheugd dat we Koekiemonster nu aan het assortiment hebben kunnen toevoegen.

Deze heerlijk zachte knuffel is 24 cm groot en heeft stoffen ogen, waardoor hij ook voor de allerkleinsten zeer geschikt is. 

http://www.fluzzy.nl/koekiemonster-knuffel.html 


 

Kermit de Kikker 

Een zeer recente toevoeging is de knuffel van één van de bekendste Muppets: Kermit de Kikker. 

Wie de webshop van Fluzzy een beetje kent, weet dat we al een Kermit de Kikker in het assortiment hadden. Deze leuke kikker is zó populair dat we nu ook een grote versie (38 cm) aan de webshop hebben toegevoegd. 

http://www.fluzzy.nl/kermit-de-kikker-38-cm.html 

Frozen knuffels: Sven en Olaf

De favoriete karakters uit de Disney-film Frozen zijn nu ook in de webshop van Fluzzy te vinden! We zijn zelf heel erg enthousiast over deze twee geweldige knuffels. Hopelijk ben jij er net zo enthousiast over!

In de webshop vind je twee leuke figuren:
  
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »