Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Trots op onze nieuwe Rainbow Collection!

Trots op onze nieuwe Rainbow Collection! Eén van de kenmerken van Fluzzy is kleur, héél veel kleur. Naast alle bijzondere en gekke knuffels vond ik het vanaf de start belangrijk dat Fluzzy vrolijkheid en kleur zou moeten uitstralen. En ik kan met zekerheid zeggen dat we daar goed in slagen. Helemaal nu de nieuwe Rainbow Collection is toegevoegd aan de webshop!

Nieuw jaar, nieuwe knuffels!

Nieuw jaar, nieuwe knuffels! Het jaar is net pas begonnen en het lijkt nu alweer Kerstmis: vandaag ging de deurbel en daar stonden dozen vol met nieuwe knuffels! Aan het einde van 2013 beloofde ik al dat het assortiment van Fluzzy zou uitbreiden. Met veel plezier kan ik nu officieel bevestigen dat de knuffels zijn gearriveerd en zo snel mogelijk aan de webshop zullen worden toegevoegd. En wat zijn die nieuwe knuffels leuk!

Fluzzy’s vooruitblik op 2014

Fluzzy’s vooruitblik op 2014 Gelukkig nieuwjaar! Gisteren blikten we al even terug op de start van Fluzzy in 2013. Nu is het tijd om plannen te maken voor 2014. En ik kan je alvast vertellen: we hebben er zin in dus het komende jaar ziet er goed uit voor Fluzzy!

Fluzzy’s terugblik op 2013

Fluzzy’s terugblik op 2013 Zo aan het einde van 2013 kan ik het toch niet laten: terugblikken op wat in het afgelopen jaar gebeurd is. Maar het is ook alweer tijd om plannen te maken voor 2014. En ik kan je alvast vertellen: we hebben er zin in dus het komende jaar ziet er goed uit voor Fluzzy!

Teddyberen op het ijs

Teddyberen op het ijs In Noord-Amerika kent het ijshockey een mooie traditie: de Teddy Bear Toss. Tijdens het kerstseizoen worden duizenden teddyberen het ijs op gegooid en vervolgens gedoneerd aan het goede doel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »