Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Zet een knuffel op je online verlanglijst

Zet een knuffel op je online verlanglijst Als je het over knuffels hebt, dan denk je al snel aan teddyberen, knuffelkonijnen en babypluche. Maar zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, heeft Fluzzy veel bijzondere knuffels en pluche waar je misschien niet zo snel aan denkt. Omdat we jou en je vrienden willen helpen om inspiratie op te doen en het perfecte cadeau te vinden zijn de knuffels van Fluzzy nu te vinden op WeGive.

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet Ineens stond hij voor mijn deur: een klein, zacht, groen wezentje. Hij stond daar maar, en staarde me aan met zijn grote onschuldige ogen. Onweerstaanbaar, waardoor het geen moeilijke beslissing was om hem binnen te laten. Het kleine groene ventje bevestigde het: hij was een alien, die lichtjaren heeft afgereisd om uiteindelijk hier te belanden. Hij is zijn planeet kwijt en hoopt dat wij hem helpen om zich thuis te voelen op Aarde.

Trots op onze nieuwe Rainbow Collection!

Trots op onze nieuwe Rainbow Collection! Eén van de kenmerken van Fluzzy is kleur, héél veel kleur. Naast alle bijzondere en gekke knuffels vond ik het vanaf de start belangrijk dat Fluzzy vrolijkheid en kleur zou moeten uitstralen. En ik kan met zekerheid zeggen dat we daar goed in slagen. Helemaal nu de nieuwe Rainbow Collection is toegevoegd aan de webshop!

Nieuw jaar, nieuwe knuffels!

Nieuw jaar, nieuwe knuffels! Het jaar is net pas begonnen en het lijkt nu alweer Kerstmis: vandaag ging de deurbel en daar stonden dozen vol met nieuwe knuffels! Aan het einde van 2013 beloofde ik al dat het assortiment van Fluzzy zou uitbreiden. Met veel plezier kan ik nu officieel bevestigen dat de knuffels zijn gearriveerd en zo snel mogelijk aan de webshop zullen worden toegevoegd. En wat zijn die nieuwe knuffels leuk!

Fluzzy’s vooruitblik op 2014

Fluzzy’s vooruitblik op 2014 Gelukkig nieuwjaar! Gisteren blikten we al even terug op de start van Fluzzy in 2013. Nu is het tijd om plannen te maken voor 2014. En ik kan je alvast vertellen: we hebben er zin in dus het komende jaar ziet er goed uit voor Fluzzy!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »