We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore

De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe knuffels kunnen toevoegen aan de webshop. Met al die vrolijke nieuwe vriendjes hebben we niet altijd tijd gehad om ze allemaal aan je voor te stellen. Maar een aantal van die leuke pluche beesten verdienen een warm welkom, omdat ze zo mooi, lief of bijzonder zijn. Vandaag willen we je daarom voorstellen aan Theodore, onze nieuwste luxe teddybeer.

Teddybeer Theodore

Voordat Theodore een plekje bij Fluzzy kreeg had deze mooie knuffelbeer een lange tocht achter de rug. Inmiddels is hij veilig aangekomen en heeft hij het reuze naar zijn zin tussen alle andere berenvriendjes.

 

Theodore is een knuffelbeer van hoge kwaliteit pluche. Zittend is hij 25 cm groot en hij is voor een deel gevuld met korrels om hem goed te kunnen laten zitten. Hij heeft een tweekleurige strik om en hij is heerlijk zacht!

 

Voor de echte berenliefhebber

Teddybeer Theodore is een knuffel voor de echte berenliefhebber. Deze zachte beer wordt geleverd in een rood satijnen zakje en is een aanwinst voor iedere verzameling. En natuurlijk is Theo gek op knuffelen, dus vergeet niet om hem regelmatig een aai over zijn bol te geven! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »