Knuffels van je favoriete films en series

Knuffels van je favoriete films en series

De webshop van Fluzzy begint inmiddels behoorlijk vorm te krijgen. Er staan tientallen knuffels in de shop verspreid over verschillende categorieën. Maar er ontbrak absoluut nog iets. Knuffels bekend van film en TV! Bekende figuren zoals Mickey Mouse, Winnie the Pooh en Hello Kitty stonden hoog op mijn verlanglijst en die wens is nu eindelijk uitgekomen.

Bekend van Film & TV


Sinds kort heeft Fluzzy verschillende bekende figuren toegevoegd aan het assortiment knuffels. Om al die nieuwe knuffels een goede plek te geven in de webshop zijn ze ondergebracht in een nieuwe categorie: Bekend van Film & TV.
 

In deze nieuwe categorie proberen we zoveel mogelijk klassieke en populaire figuren onder te brengen. Mickey Mouse en zijn vrienden zijn natuurlijk aanwezig in de webshop, maar ook bekende figuren uit Sesamstraat (Bert, Ernie en Elmo) en Kabouter Plop zijn nu te bestellen.
 

Stoere en herkenbare knuffels


Het assortiment bestaat niet alleen uit lieve knuffels, maar we hebben juist ook gekozen voor herkenbare en stoere knuffels. Persoonlijk ben ik blij dat we knuffels van Asterix, Obelix en Idefix kunnen aanbieden. En ook liefhebbers van science ficion kunnen bij Fluzzy terecht: de knuffels uit Star Wars zijn nu ook verkrijgbaar!
 

We proberen zoveel mogelijk figuren uit favoriete films en series in de webshop op te nemen. Cars, Monsters Inc en Despicable Me: geweldige films waar gelukkig hele leuke knuffels van zijn gemaakt. Neem dus eens in kijkje bij de nieuwe knuffels.

En heb je nog een tip voor ons of ben je op zoek naar een specifiek personage? Laat het ons weten!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »