Alien zoekt nieuwe thuisplaneet

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet

Ineens stond hij voor mijn deur: een klein, zacht, groen wezentje. Hij stond daar maar, en staarde me aan met zijn grote onschuldige ogen. Onweerstaanbaar, waardoor het geen moeilijke beslissing was om hem binnen te laten. Het kleine groene ventje bevestigde het: hij was een alien, die lichtjaren heeft afgereisd om uiteindelijk hier te belanden. Hij is zijn planeet kwijt en hoopt dat wij hem helpen om zich thuis te voelen op Aarde.

Jarenlang zwerfde onze groene Alien door sterrenstelsels, langs sterren en planeten. Op zijn thuisplaneet kende hij bergen, bomen, bloemen. Zijn planeet was blauw; gevuld met water. Om zijn thuisplaneet hing een ring van paars stof, die hij goed kon zien vanuit de kleine raampjes van zijn ruimteschip.

 

Inmiddels ligt zijn thuisplaneet lichtjaren achter hem en heeft Alien een plek gevonden waar hij zich weer thuis voelt. Tijdens zijn reis raakte hij verdwaald in de duisternis van het heelal. Maandenlang zocht hij naar een punt van herkenning. En ineens vond hij een blauwe planeet, die net zoals zijn thuisplaneet gevuld wat met water. Eenmaal dichterbij gekomen herkende hij nog meer: bomen, rotsen, zand, bloemen. Maar dit was niet zijn planeet, dit was Aarde...

 

De kleine Alien heeft besloten om op Aarde te blijven. Hij is bevriend geraakt met een robot en een piratenaap, die hem doen denken aan zijn vrienden thuis. Zijn grootste wens is dat de mensen van Aarde hem met open arme ontvangen. Neem jij deze kleine buitenaardse vriend in huis? En misschien kun je hem ook nog een naam geven. Een hele lieve, leuke naam, want dat verdient dit vriendelijke wezentje. 

Toybox Collectie: Alien. 18 cm. € 9,95

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »