Zet een knuffel op je online verlanglijst

Zet een knuffel op je online verlanglijst

Als je het over knuffels hebt, dan denk je al snel aan teddyberen, knuffelkonijnen en babypluche. Maar zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, heeft Fluzzy veel bijzondere knuffels en pluche waar je misschien niet zo snel aan denkt. Omdat we jou en je vrienden willen helpen om inspiratie op te doen en het perfecte cadeau te vinden zijn de knuffels van Fluzzy nu te vinden op WeGive.

Ken je dat? Het hele jaar zie je leuke producten in webshops, maar als je bijna jarig bent kun je geen cadeaus verzinnen. Of jij moet een cadeau kopen voor één van je vrienden of familieleden, en de jarige job weet niks te verzinnen. Dus dan kom je maar weer aanzetten met een giftcard of een bosje bloemen. Het kan ook anders: maak een online verlanglijstje met WeGive!

 

WeGive


Wij zijn helemaal gek op bijzondere cadeautjes! Als jij ook zo gek bent op unieke producten, dan is WeGive echt iets voor jou. Het hele jaar door kun je heel eenvoudig een verlanglijstje maken en bijhouden. Bij WeGive krijg je namelijk een overzicht van de leukste webshops met de meest bijzondere producten. Iedere keer als je een leuk product ziet, dan voeg je die toe aan jouw persoonlijke verlanglijst. Vervolgens deel je die heel makkelijk met familie en vrienden. Geen suffe cadeaukaart meer of de zoveelste fles wijn: nu krijg je écht leuke cadeaus!

 

Het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid


Of je nou op zoek bent naar een kraamcadeau, een stoer jongenscadeau of iets unieks zoekt voor Moederdag: op WeGive vind je de leukste cadeaus voor iedere gelegenheid.


Snuffel lekker rond tussen de webshops en doe inspiratie op voor leuke producten. En tussen al die leuke cadeaus zie je natuurlijk ook Fluzzy staan! De knuffels in onze webshop zijn erg geschikt als cadeau en daarom helpen we je graag samen met WeGive om ideeën op te doen. Niet alleen met jouw verlanglijst, maar ook om een cadeau voor anderen te vinden.

 

Op de website van WeGive vind je alles over het aanmaken van een verlanglijstje: gratis en heel makkelijk. Start meteen met het maken van jouw verlanglijst en verlies jezelf in alle leuke online winkels. En vergeet niet de knuffels van Fluzzy toe te voegen aan je lijst! 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »