Trots op onze nieuwe Rainbow Collection!

Trots op onze nieuwe Rainbow Collection!

Eén van de kenmerken van Fluzzy is kleur, héél veel kleur. Naast alle bijzondere en gekke knuffels vond ik het vanaf de start belangrijk dat Fluzzy vrolijkheid en kleur zou moeten uitstralen. En ik kan met zekerheid zeggen dat we daar goed in slagen. Helemaal nu de nieuwe Rainbow Collection is toegevoegd aan de webshop!

Vrolijke hond en paard

 

Eind vorig jaar kwam ik al twee vrolijke dieren tegen die perfect in het assortiment van Fluzzy zouden passen: een regenbooghond en een regenboogpaard. Beide knuffels zijn heerlijk zacht en daarom erg geschikt voor baby’s. Maar ook als volwassene hoef je je zeker niet te schamen als je deze vrolijke knuffel leuk vindt!

 

De hond is verkrijgbaar in blauw, oranje, groen en roze. De regenboog is op het hele hondje verwerkt: op zijn pootje, zijn oor en als strikje.

Bij het paard is het regenboogmotief terug te vinden op de benen en manen. Deze knuffel is uitgevoerd in de kleuren blauw, geel, oranje en roze.

 

Regenboog beertjes

 

Sinds kort heeft Fluzzy ook regenboogbeertjes in het assortiment! Nee, (nog) geen Troetelbeertjes, maar lieve baby pluche in verschillende kleuren en maten. Voor ieder wat wils: kleine bolle puffballs, slapende beertjes op een kussen en grote zachte babyberen.

 

Je hebt de keuze tussen roze, blauw of wit. Op de roze staat de tekst ‘baby girl’ en op de blauwe staat dan natuurlijk ‘baby boy’. Is het geslacht nog onbekend of hou je gewoon niet zo van de standaard kleuren, dan is de witte een leuke optie!

 

Ik hoop dat jullie de Fluzzy Rainbow Collection net zo leuk vinden als ik! Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »