Nieuwe knuffels in de webshop (februari 2015)

Nieuwe knuffels in de webshop (februari 2015)

Met veel enthousiasme kunnen we wederom veel nieuwe knuffels aan jullie voorstellen! De nieuwe producten stromen binnen, en de steeds groter groeiende voorraad is bijna niet bij te houden. Maar gezellig is het wel met deze pluche beestenboel! Alle nieuwe knuffels zijn inmiddels geïnventariseerd, gefotografeerd en in de webshop geplaatst. En achter de schermen hebben de nieuwe pluche figuren al kennis gemaakt met de andere knuffels! Het is nu dus de hoogste tijd om deze knuffels aan de buitenwereld voor te stellen:

Sesamstraat handpoppen: Bert en Ernie

 

In de webshop waren al je favoriete Sesamstraat-figuren vertegenwoordigd: Ernie, Bert, Koekiemonster en natuurlijk Elmo! Nu heeft Fluzzy handpoppen aan het assortiment toegevoegd van Bert en Ernie.

Als Sesamstraat op televisie is afgelopen, gaat het in de huiskamer gewoon door. Bert en Ernie komen tot leven met deze mooie handpoppen! De Bert handpop is gekleed in zijn groene broek met blauw-groen-oranje gestreept shirt en is 40 cm groot. Ernie draag rode sneakers, een blauwe broek en een blauw-rood gestreepte trui. De Ernie handpop is 34 cm groot. 

 

 

Finding Nemo: knuffel met rammelaar

 

Iedereen is dol op de film Finding Nemo, en daarom is dit zo’n geweldig kraamcadeau. Deze nieuwe Nemo knuffel met rammelaar maakt verschillende soorten geluid: zijn vinnen kraken, zijn staart piept en aan de zachte knuffel hangt een vrolijke rammelaar. Een babycadeau dat geschikt is voor zowel jongens als meisjes.


 

 

Yummy World: ei, aardbei, donut, hotdog, koekje en pizza

 

In een eerder bericht stelden we ze al even aan je voor: de vrolijke knuffels van Yummy World! Deze knuffels wonen in het kleurrijk stadje Sprinkle Tree, waar vriendschap en lekker eten hand in hand gaan! Verkrijgbaar in zes grappige uitvoeringen: het vrolijke spiegelei Sunny, Cheezey de pluche pizza, Sassy de vriendelijke aardbei, Sandy het altijd vrolijke koekje, Franky de stoere hotdog en Yummy de gezellig donut.

 

 

Superman knuffel

 

Zijn jouw (klein)kinderen ook zo gek van superhelden? Dan hebben we goed nieuws: Fluzzy heeft nu een hele leuke Superman knuffel toegevoegd aan de webshop! De knuffel is 26 cm groot en is heerlijk zacht. Deze pluche Superman zal voor uren speelplezier zorgen!

 

  

De komende weken voegen we nog veel meer nieuwe knuffels toe aan het assortiment. Welke dat zijn blijft nog even een verrassing!
Ook vullen we de webshop weer aan met pluche dieren die inmiddels uitverkocht waren. Oude bekende keren dus terug naar Fluzzy! 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »