Ontmoet de opgewekte knuffels van Yummy World

Ontmoet de opgewekte knuffels van Yummy World

Fluzzy neemt je mee naar de opgewekte wereld van Yummy World. In de zoete stad van Sprinkle Tree wonen de verrukkelijke karakters Sunny, Yummy, Cheezey, Sassy, Franky en Sandy. Fluzzy is verheugd met de komst van deze leuke pluche figuren, en we stellen ze daarom graag aan je voor!

Sprinkle Tree is een kleurrijk stadje, waar vriendschap en lekker eten hand in hand gaan! Deze magische wereld is gevuld met wegen van chocolade, bergen van slagroom en huizen van peperkoek. De zon schijnt en de bloemen bloeien: maak van elke dag een feestje met iets lekkers! In Yummy World wordt iedere dag gevierd met een heerlijke mix van zoet en hartig.
 

In Sprinkle Tree wordt je opgewacht door een verscheidenheid aan verrukkelijke knuffels, die je liefdevol aankijken met hun grote ogen. We stellen je voor aan de eerste zes zoete en hartige inwoners van Yummy World:
 

Cheezey, de pluche pizza


Aan deze pizza zal je jouw vingers niet branden! Cheezey de pluche pizza lijkt misschien gloeiend heet, maar is in werkelijkheid cool en relaxed. Hij doet het graag rustig aan en leeft van dag tot dag. Het liefste brengt hij zijn tijd door met de andere inwoners van Sprinkle Tree.

 

 

Sassy de aardbei


Sassy is de eigenwijze aardbei van Yummy World! Soms is Sassy de aardbei een beetje een diva, maar ze is altijd warm en vriendelijk. Met deze pluche aardbei ben je altijd in goed gezelschap!


 


Het ijskoekje Sandy


Sandy het koekje heeft altijd een glimlach op haar gezicht. Ze is grappig en levendig, en staat graag in het middelpunt op feestjes. Een onweerstaanbaar pluche koekje, dat goed samengaat met Cheezey pizza!

 

 

Sunny het spiegelei


In de wereld van spiegelei Sunny schijnt de zon altijd! Dit vrolijke ei is een echt ochtendmens en is dol op zingen. Sunny is de vrolijkste van alle inwoners van Sprinkle Tree. 

 

 

Franky de stoere hotdog


Franky is de hotdog die geen gevaar kent! Hij gaat graag op avontuur en is een hotdog die je graag als vriend wilt hebben. Hij is bevriend met alle andere inwoners van Sprinkle Tree.

 

 

Yummy de donut


Yummy is de gezellige donut die wel van een feestje houdt! In haar huis van peperkoek nodigt ze graag al haar heerlijke vrienden uit. Ze is gezellig en is vriendelijk tegen iedereen. Yummy biedt altijd een luisterend oor, dus vertel haar maar wat je op je hart hebt. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »