De grappigste Halloween kostuums voor je huisdier!

De grappigste Halloween kostuums voor je huisdier!

Vrijdag 31 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse gruwelfeest: Halloween. Op deze jaarlijks terugkerende feestdag, die vooral in Amerika wordt gevierd, mag iedereen die van griezelen houdt helemaal los gaan. Belangrijkste evenement is trick-or-treating: langs de buurt om aan te bellen bij je buren, om vervolgens met handenvol lekkers naar huis te gaan. In Nederland wordt vooral Sint Maarten gevierd, en is Halloween nog niet zo groot. Maar om aan te tonen dat Halloween ook heel leuk kan zijn, laten we vandaag de grappigste en schattigste Halloween-kostuums voor je huisdier zien!

In Amerika is Halloween zo omvangrijk dat je in iedere winkel een Halloween kostuum of andere accessoires kunt kopen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de huisdieren gewoon meedoen met dit feest! Daarom zetten we de leukste en meest schattige kostuums voor je huisdier op een rijtje. En vergeet je knuffels natuurlijk niet!
 

1. Hond als Hotdog


Een klassieker, maar hij blijft grappig! 



2. Kat als hamburger


Als je hond erbij loopt als een hotdog, dan kun je jouw kat natuurlijk best verkleden als hamburger. Dit levert gegarandeerd leuke reacties op!




3. Walrus kostuum

Hier moesten we zelf heel hard om lachen: je huisdier verkleed als een bolle walrus.  




4. Knaagdier als pompoen

Normaal houden cavia's ervan om op groente en fruit te knagen, maar met Halloween zijn ze zelf zo'n vrucht! Een pompoen mag gewoon ook niet ontbreken op Halloween.  



5. Grrr! Huisdier als dinosaurus

Ben jij ook zo gek op dino's? Dan is dit kostuum perfect voor jouw huisdier! En het maakt niet uit welk dier het draagt, dino's zijn altijd leuk.



6. Boerderij kostuum

Woon je op een boerderij? Dan is dit kostuum natuurlijk helemaal geweldig. Maak van je hond een koe.



7. Enge kostuums: spin of schorpioen

Ben je wat meer van het griezelen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een spin of schorpioen. Wij zouden in ieder geval behoorlijk schrikken als we deze hond ineens voorbij zagen komen!



8. Vergeet je knuffels niet!

Op Halloween mag iedereen ongegeneerd rondlopen. Dus trek dat kostuum aan, en neem je huisdier mee trick-or-treating. Maar vergeet vooral je knuffels niet! Ook zij vinden het leuk om een keer te griezelen. Wat dacht je van een heksenkostuum, of laat je teddybeer verkleed gaan als spook. Boo!


 

HAPPY HALLOWEEN!

 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »