WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

WINNEN! Welke held uit de zorg gun jij deze lieve teddybeer?

Voordat we losgaan over onze toffe nieuwe winactie, eerst even een vraag aan jou: hoe gaat het met je? De coronamaatregelen en de lockdown hakken er bij iedereen goed in. Onze lontjes zijn korter, we missen allemaal de omhelzing van familie en vrienden en we moeten allemaal flexibel zijn om door deze moeilijke periode heen te komen. Daarom richten we ons graag op de positieve dingen die op dagelijkse basis gebeuren. Mensen die elkaar steunen, telefoontjes en kaartjes die naar geliefden worden gestuurd, lokale ondernemers die worden gesteund. Er zijn ook zeker positieve berichten te noemen tijdens deze lockdown! En laten we in deze tijd ook zeker niet alle medewerkers in de zorg vergeten! Daarom vonden wij het tijd voor een leuke winactie, waardoor we hopelijk iemand heel blij kunnen maken met een klein gebaar. Lees snel verder hoe je een leuke knuffel kan winnen voor iemand werkzaam in de zorg!

Win een lieve knuffelbeer voor iemand werkzaam in de zorg

Wat is er nou fijner om iemand blij te kunnen maken met een leuke knuffel? Helaas kunnen we maar weinig omhelzingen geven, dus dan moeten we maar ‘knuffelen’ op een andere manier. We hebben een hele lieve nieuwe teddybeer kunnen toevoegen aan het assortiment en die teddybeer gaan we aan iemand weggeven. En jij mag beslissen wie de knuffelbeer mag winnen!

Teddybeer knuffel winnen

Dit is de knuffel waar het om gaat! Een leuke teddybeer in verpleegster uniform. Het perfecte cadeautje om iemand werkzaam in de zorg blij mee te maken toch? Dus de vraag aan jou: wie (in de zorg) gun jij deze lieve knuffel?

Zo doe je mee aan de winactie!

Winnen is eigenlijk heel makkelijk, want we gaan deze winactie niet onnodig moeilijk maken. Het enige wat we van jou willen weten is: wie in de zorg gun jij deze leuke knuffelbeer?

Je kunt jouw held uit de zorg opgeven door een reactie te plaatsen op het bericht op Facebook of het bericht op Instagram. Dat is alles!

De winnaar van de winactie wordt vrijdag 5 februari bekend gemaakt op Facebook en via deze blog. Je hebt dus nog voldoende tijd om mee te doen!

Succes!

Reacties

 1. Van Overdijn Berlinde Van Overdijn Berlinde

  Mijn zus Lutgard verdiend zo n knuffel omdat ze als verpleegkundige werkt in een ziekenhuis op de covid afdeling en steeds voor iedereen een vriendelijk woord heeft. Alsook voor haar gezin (3kinderen) is ze steeds paraat. En als ze kookt, kookt ze dikwijls mee voor haar oude buurvrouw die alleen woont en ziek is. Ze verwacht nooit iets terug van iemand anders. Respect.

 2. Linda Douven-Slangen Linda Douven-Slangen

  Eigenlijk niet echt iemand in de zorg...maar de klas van ons zoontje gun ik het. Het is een klas je van speciaal onderwijs die met het thema ziek zijn bezig zijn. Ze werken veel met knuffels en doen hier rollenspellen mee. Zou een mooi begin zijn van de nieuwe schoolperiode.

 3. Yumi Kersch Yumi Kersch

  Zie reactie fb. assistente L. ❤ Afdeling gyno bij ons int zh... super betrokken en lief voir mij en mijn dochtertje! En iemand die mij al jaren kent...afgelopen zomer uit emoties regels vergeten en kreeg ik een troostende omhelsing dievik ook echt nodigvhad op dat moment ! Ik voeldeceven decgrond onder mij wegzakken . Ik doe mee voor deze topper ! ♡

 4. Gooske Mulder Gooske Mulder

  Ik gun de verpleegsters van de lavendel afdeling van Bartimeus in Ermelo een zusters knuffel omdat ze daar de Blinde mensen die daar wonen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »