Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win! Fluzzy heeft weer lieve knuffels toegevoegd aan de webshop. En dat is goed nieuws voor jou: je kunt namelijk een hele leuke Draak knuffel winnen! We geven de knuffel niet zomaar weg, je moet er wel iets voor doen. Verzin een leuke naam voor de oranje draak en maak kans op deze leuke knuffel!

En de winnaar van onze Teddybeer Selfie Winactie is…

En de winnaar van onze Teddybeer Selfie Winactie is… Vorige week was het International Teddy Bear Day! Op deze knuffelige dag werden teddyberen wereldwijd in het zonnetje gezet. Deze beregezellige dag konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we een winactie uitgezet. Inmiddels hebben we verschillende leuke inzendingen binnengekregen en is de winactie gesloten voor deelname. En het was lastig, maar we hebben een winnaar kunnen kiezen!

Happy Teddy Bear Day! (+ WINACTIE)

Happy Teddy Bear Day! (+ WINACTIE) Fijne teddyberendag! Deze bijzondere feestdag is – hoe kan het ook anders – in de Verenigde Staten ontstaan en wordt ieder jaar op 9 september gevierd. Maar dat weerhoudt ons er niet van om die lieve teddyberen ook in Europa extra in het zonnetje te zetten. Ter ere van Teddy Bear Day geven we je een aantal leuke weetjes over de teddybeer. + Doe mee met onze winactie en win teddybeer Charles!

Dit is de winnaar van onze winactie! Gefeliciteerd!

Dit is de winnaar van onze winactie! Gefeliciteerd! Onlangs kon je bij Fluzzy meedoen aan een winactie om knuffelbeer Teddy te winnen. We hebben je gevraagd om je favoriete knuffel mee naar school, werk of onderweg mee te nemen en de foto daarvan op te sturen. We waren enorm verrast door de leuke inzendingen die we binnen hebben gekregen! We laten je de 5 leukste inzendingen zien, en daar zit de winnaar natuurlijk ook tussen.

Neem je teddybeer mee! (+ WINACTIE!)

Neem je teddybeer mee! (+ WINACTIE!) Vorige week kon je het al op onze blog lezen: je mag je knuffel meenemen naar je werk of naar school! Daar kan je teddybeer (of andere favoriete knuffel!) een dagje meelopen en misschien zelfs wel een handje helpen (en vergeet hem of haar niet een extra knuffel te geven!). Aan deze bijzondere dag hebben we een winactie gekoppeld: maak een leuke foto van jouw knuffel op werk, school of onderweg en maak kans op knuffelbeer Teddy.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »