WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

Fluzzy heeft weer lieve knuffels toegevoegd aan de webshop. En dat is goed nieuws voor jou: je kunt namelijk een hele leuke Draak knuffel winnen! We geven de knuffel niet zomaar weg, je moet er wel iets voor doen. Verzin een leuke naam voor de oranje draak en maak kans op deze leuke knuffel!

Oranje Draak knuffel

In de categorie Monsters & Draken vind je nu hele leuke nieuwe knuffel: oranje draak. Deze knuffel is heerlijk zacht en heeft kleine vleugels. Het draakje heeft schattige zwarte kraalogen en een rode tong. 

Draak knuffel winnen

Om deze komst van deze nieuwe knuffels te vieren, geeft webshop Fluzzy een exemplaar weg! Maar daarvoor moet je eerst jouw creativiteit de vrije loop laten:
verzin een naam voor de oranje draak en win de knuffel!

Deze winactie is helaas afgelopen

Volg Fluzzy via Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe winacties en leuke aanbiedingen. 

Winactie voorwaarden

Zo doe je mee aan de winactie:

  1. Verzin een leuke en originele naam voor de oranje draak

  2. Stuur jouw inzending naar Fluzzy:

De bedenker van de leukste naam wint de Draak knuffel!

Meedoen kan t/m zondag 9 april 2017.
De winnaar wordt uiterlijk zondag 16 april bekendgemaakt.

Succes!

Reacties

  1. Sufina Sufina

    Een leuke naam voor deze draakje Amigo. Vertaald een vriend. Voor mijn zoontje zou deze knuffel een goede gezelschapsvriend kunnen zijn. Zo voelt hij ook minder eenzaam op de momenten wanneer ik paar dagen weg moet.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »