Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Oranje Korting bij Fluzzy!

Oranje Korting bij Fluzzy! Wint Oranje, dan win jij ook! Want Fluzzy heeft tijdens het WK een speciale Oranje kortingsactie. Na iedere wedstrijd die het Nederlands Elftal wint gaan de geselecteerde Oranje knuffels met een euro in prijs omlaag.

Makkelijker zoeken met labels

Makkelijker zoeken met labels Sinds de lancering van Fluzzy.nl is er achter de schermen hard gewerkt aan de website. Zoals jullie wellicht hebben gemerkt vullen we de webshop regelmatig aan met lieve nieuwe knuffels. Maar dat is niet het enige dat verandert. We vragen namelijk regelmatig aan bekenden en minder bekenden om de website eens door te lopen en alles op te noemen wat beter kan. Want het kan altijd beter natuurlijk! Eén van de wensen was om makkelijker door de webshop te navigeren. Vooral nu het assortiment groeit en groeit wordt het steeds belangrijker om een goede navigatie te gebruiken. En daarom hebben alle knuffels nu labels gekregen. Met deze labels kun je eenvoudig zoeken op kleur en soort!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »