Oranje Korting bij Fluzzy!

Oranje Korting bij Fluzzy!

Wint Oranje, dan win jij ook! Want Fluzzy heeft tijdens het WK een speciale Oranje kortingsactie. Na iedere wedstrijd die het Nederlands Elftal wint gaan de geselecteerde Oranje knuffels met een euro in prijs omlaag.

Oranje korting bij Fluzzy


Na iedere wedstrijd die het Nederlands Elftal wint gaan deze Oranje knuffels € 1 in prijs omlaag! En zoals iedereen weet zijn de Nederlandse voetballers goed bezig in Brazilië: inmiddels is het team door naar de kwartfinale, die zaterdag 5 juli tegen Costa Rica gespeeld wordt.

Zullen ze ook deze wedstrijd winnen? We duimen voor ze!

Cupcake Lenny the Lemon Marmalade:
 
Dit is Lenny the Lemon Marmalade cupcake. Gaat geen gevaar uit de weg en geniet volop van ‘the wild side of life’. Het is een hyperactieve adrenaline junky. 21 cm hoog, 18 cm breed.

http://bit.ly/CupcakeLenny 

Originele prijs: € 13,95
Prijs na 4 gewonnen wedstrijden: € 9,95 
Regenboog Hond:
 
Uit de Rainbow Knuffel Collection: Vrolijk gekleurde hond met een regenboog motief. 

Heerlijk zacht en mooie afwerking met verschillende soorten pluche. De hond heeft geborduurde ogen, waardoor deze knuffel zeer geschikt is voor baby's. 

31 cm groot 

http://bit.ly/RainbowHond 

Originele prijs: € 13,95
Prijs na 4 gewonnen wedstrijden: € 9,95  
Monster Insecticide:

 
Deze Insecticide is niet de slimste van het stel, maar weet iedereen de stuipen op het lijf te jagen! Daar komt bij dat dit insect ook heel erg stinkt...en succesvol monstertje dus!

28 cm

http://bit.ly/MonsterousInsecticide 

Originele prijs: € 15,95
Prijs na 4 gewonnen wedstrijden: € 11,95  


 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »