Aanbieding van de week: Geisha knuffels

Aanbieding van de week: Geisha knuffels

In de maand december is het feest bij Fluzzy! Iedere week zullen we een knuffel tijdelijk in prijs verlagen. We beginnen de ‘aanbieding van de week’ met onze Geisha knuffels.

Vrolijke Geisha knuffels

In de categorie ‘Fantasie & Fun’ vind je verschillende grappige en bijzondere knuffels. Daar vind je ook onze leuke Geisha’s. Deze vrolijk gekleurde knuffels zijn 27 cm groot en hebben een eigen persoonlijkheid.

 

Dit zijn onze Geisha’s: Aiko, Kimiko, Mai, Sakura, Suki en Yuki:
 

 

 

De 6 verschillende Geisha’s zijn niet alleen qua uiterlijk onderscheidend. De Geisha’s zijn sterke vrouwen met ieder een eigen leventje. Ze houden zich bezig met hobbies zoals uitgaan, winkelen, tekenen of sporten. Geisha’s Aiko en Mai zijn beste vriendinnen en delen een interesse voor mode en modellenwerk. Suki is altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, dus met haar kun je gezellig roddelen. Geisha Kimiko wil graag fit blijven en doet daarom graag aan hardlopen en karate. Ook Yuki blijft graag in beweging, maar vooral door de hele avond door te dansen. Overda gaat ze graag met Suki muffins en koekjes bakken.
 

Aanbieding van de week


De Geisha-knuffels zijn de eerste aanbieding tijdens de Fluzzy decemberactie. De hele week kun je de Geisha’s met korting bestellen. Normaal zijn de knuffels € 14,95, maar alleen tot en met zondag 8 december 2013 betaal je maar € 11,95


Fijne feestdagen! 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »