Makkelijker zoeken met labels

Makkelijker zoeken met labels

Sinds de lancering van Fluzzy.nl is er achter de schermen hard gewerkt aan de website. Zoals jullie wellicht hebben gemerkt vullen we de webshop regelmatig aan met lieve nieuwe knuffels. Maar dat is niet het enige dat verandert. We vragen namelijk regelmatig aan bekenden en minder bekenden om de website eens door te lopen en alles op te noemen wat beter kan. Want het kan altijd beter natuurlijk! Eén van de wensen was om makkelijker door de webshop te navigeren. Vooral nu het assortiment groeit en groeit wordt het steeds belangrijker om een goede navigatie te gebruiken. En daarom hebben alle knuffels nu labels gekregen. Met deze labels kun je eenvoudig zoeken op kleur en soort!


Hoe bedoel je, labels?

Wellicht is het niet meteen duidelijk wat we met labels bedoelen. Maar dat kunnen we heel makkelijk uitleggen! De structuur van de website is ongeveer hetzelfde gebleven: de knuffels zijn ondergebracht in één of meerdere categorieën. Een knuffel van Koekiemonster vind je bij ‘Bekend van Film & TV’, onze cupcake knuffels staan in de categorie ‘Fun’ en zachte knuffeldoekjes zijn allemaal terug te vinden in de categorie ‘Baby’.

 

Binnen deze categorieën hebben we het nu ook makkelijker gemaakt om te zoeken en lekker rond te snuffelen. Alle knuffels hebben nu een kleurenlabel gekregen, waarmee je dus in één oogopslag alle knuffels van een bepaalde kleur kunt vinden. Op zoek naar een beige teddybeer, een oranje monster of roze babypluche? Zoeken op kleur is nu heel makkelijk geworden!

 

Jungle, Australië of pooldieren

Kleur is niet het enige wat is toegevoegd aan de webshop. Het assortiment dieren bij Fluzzy werd erg groot en daarom wilde we deze categorie graag verduidelijken. Daarom hebben we alle dieren ondergebracht bij het juiste thema. Dus alle pooldieren bij elkaar, maar ook huisdieren, beesten uit Australië en dieren die je in de oceaan terugvindt. Handig als je een themakamer wilt inrichten!

 

De bestaande prijsselectie is onveranderd gebleven: in de webshop kun je nog steeds moeiteloos een minimum en/of maximumprijs selecteren. En natuurlijk zijn alle selectiecriteria met elkaar te combineren. Zoek je een blauw knuffeldier onder € 15? Geen probleem: ook die vind je bij Fluzzy!

We horen graag wat je van de labels vindt. Is het zoeken binnen de webshop hiermee beter geworden? Of mis je nog bepaalde labels? Laat het ons weten, want we staan open voor suggesties en verbeteringen!  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »