Aanbieding van de week: chimpansee knuffel

Aanbieding van de week: chimpansee knuffel

In de maand december is het feest bij Fluzzy! Iedere week zullen we een knuffel tijdelijk in prijs verlagen. De aanbieding van deze week is een lieve chimpansee knuffel.

Lieve chimpansee


Bij Fluzzy vind je een complete dierentuin aan knuffeldieren! Van koala’s tot slangen, en van papegaaien tot tropische vissen. Naast bijzondere en mooie dieren, heeft Fluzzy ook de dieren waar iedereen gek op is: apen.
 

Fluzzy knuffel chimpanseeDeze week is de lieve chimpansee tijdelijk afgeprijsd. Deze knuffel is zittend 25 cm groot en gemaakt van mooie kwaliteit pluche. En natuurlijk is deze lieve aap heerlijk zacht! 
 

Chimpansee feitjes


We weten allemaal dat chimpansees erg op mensen lijken. Daarom vinden we chimpansees natuurlijk zo leuk: ze gedragen zich precies zoals wij! 
 

Wist je dat...

  • - de armen van een chimpansee wel tot 2,7 meter kunnen worden uitgerekt?
  • - chimpansees vooral fruit eten, aangevuld met noten, bladeren, insecten en vogeleieren?
  • - de genen van een chimpansee voor 98% overeen komen met die van mensen?
  • - de chimpansee zijn nest in bomen bouwen, waar ze ook overnachten?


Aanbieding van de week

De chimpansee knuffel is de nieuwe aanbieding tijdens de Fluzzy decemberactie. De pluche aap kun je tot en met zondag 15 december bestellen voor maar € 11,95. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »