Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

Met Valentijnsdag een naam voor onze Teddybeer. En de winnaar is…

De afgelopen week konden jullie meedoen met de Valentijnsdag Winactie van Fluzzy. De opdracht was eenvoudig: verzin een naam voor onze nieuwe lieve, grijze Teddybeer. En de prijs? De Teddybeer natuurlijk! Want het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat er extra veel geknuffeld mag worden. En zo’n lieve Teddybeer komt dan natuurlijk goed van pas. Fluzzy ontving tientallen leuke namen en daarom is het nu tijd om een winnaar te kiezen!

Een naam die past bij die lieve Teddybeer

We zeggen wel dat de winactie eenvoudig was, maar een naam verzinnen voor een Teddybeer is moeilijker dan je denkt! Want elke knuffel heeft een eigen persoonlijkheid en verdient ook een naam die daarbij past. Daarom was de Fluzzy jury ook zo verbaasd over de vele lieve, mooie en bijzondere namen die we binnenkregen!

Na alle inzendingen ontvangen te hebben, gingen we er goed voor zitten. Wat moest de nieuwe naam worden voor die lieve, grijze Teddybeer? Al snel ontstond een shortlist van de mooiste en meest bijzondere namen: Felix, Dordi, Snuggle Hugsy, Sammie, Alina, Bobby… allemaal fantastische namen! Hoe moesten we nou toch kiezen?

En de winnaar is…

Hoe moeilijk de keuze ook was, de jury was het uiteindelijk eens met elkaar. Er was één naam echt de allerallerleukste. En die naam is:

Teddybeer winactie winnaar

Winnaar

Onze lieve Teddybeer heet vanaf nu dus Lona!
Deze mooie naam werd ingezonden door Ine Fonteyn.
Ine, de teddybeer komt direct jouw kant op! We wensen je veel knuffelplezier met teddybeer Lona.

Fluzzy wil iedereen bedanken voor de mooie inzendingen. Jullie zijn allemaal zo creatief geweest!
Niet gewonnen, niet getreurd. Binnenkort zullen we weer een winactie organiseren. Dus houd de website, Facebook of Instagram in de gaten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »