Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht Een verhaal met een happy end: de Duitse teddybeer Pauli is weer thuis nadat hij met hulp van politie en internet werd teruggevonden. Een 32-jarige moeder was met haar gezin in het Duitse Göttingen gaan winkelen. Na thuiskomst werd de vermissing van teddybeer Pauli ontdekt. Dankzij de hulp van onder meer Facebook kon de teddybeer weer naar huis terugkeren.

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore

We willen je graag voorstellen aan teddybeer Theodore De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe knuffels kunnen toevoegen aan de webshop. Met al die vrolijke nieuwe vriendjes hebben we niet altijd tijd gehad om ze allemaal aan je voor te stellen. Maar een aantal van die leuke pluche beesten verdienen een warm welkom, omdat ze zo mooi, lief of bijzonder zijn. Vandaag willen we je daarom voorstellen aan Theodore, onze nieuwste luxe teddybeer.

De eerste teddybeer uit een 3D printer

De eerste teddybeer uit een 3D printer Waarschijnlijk heb je thuis nog een ‘ouderwetse’ printer staan, maar het fenomeen 3D printen begint steeds grotere vormen aan te nemen. Bij verschillende winkels kun je jouw eigen telefoonhoesje of sieraden ontwerpen en uit laten printen. In een handomdraai kan iedere creatie tot leven worden gebracht met de allernieuwste 3D printers. Nu gaat het 3D printen nog een stap verder: je kunt je eigen teddybeer printen!

Kom in de kerststemming met deze knuffelkerstbomen

Kom in de kerststemming met deze knuffelkerstbomen We kwamen weer wat leuks tegen op het internet: kerstbomen gevuld met teddyberen en knuffeldieren. Dat is nou kerst fluzzy-stijl!

Traditioneel zijn kerstbomen gevuld met kerstballen, slingers en mooie ornamenten, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere aanpak. Teddyberen en knuffels in de kerstboom vinden wij een uitstekend idee! We willen graag een aantal van die leuke kerstbomen met je delen:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »