Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht

Een verhaal met een happy end: de Duitse teddybeer Pauli is weer thuis nadat hij met hulp van politie en internet werd teruggevonden. Een 32-jarige moeder was met haar gezin in het Duitse Göttingen gaan winkelen. Na thuiskomst werd de vermissing van teddybeer Pauli ontdekt. Dankzij de hulp van onder meer Facebook kon de teddybeer weer naar huis terugkeren.

Gezocht: teddybeer Pauli

Teddybeer Pauli werd door een verkoopster van één van de winkels waar het gezin was geweest. De bezorgde verkoopster besloot om de knuffel over te dragen aan de politie. Daar werd meteen werk gemaakt van de vermissing: de politie maakten een opsporingsposter en plaatsten deze op social media.

De opsporingsposter leverde meteen veel aandacht op, waardoor de vermissing uitmondde in een grootscheepse campagne om de eigenaar van de beer te vinden. En dat lukte: de moeder zag het opsporingsbericht, waardoor het verhaal een happy end kreeg.

 

De moeder heeft de teddybeer op het politiebureau opgehaald, zodat hij met haar zoon Julius herenigd kon worden. Na dit grote avontuur is teddybeer Pauli blij om weer thuis te zijn. Zowel Pauli als Julius maken het goed. 

Moeder Alexandra is blij dat haar zoon Julius (1) en teddybeer Pauli weer herenigd zijn. De teddybeer kon naar huis terugkeren dankzij verkoopster Doreen (links) en de politie. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »