Verloren teddybeer Toby geniet in Disney World

Verloren teddybeer Toby geniet in Disney World

We kwamen weer een prachtig verhaal tegen van een kwijtgeraakte teddybeer die gelukkig teruggevonden werd en aan zijn eigenaar werd teruggegeven. Maar niet voordat teddybeer Toby de dag van zijn leven had in Disney World...

Er is niets treurigers dan een kind die zijn of haar knuffel kwijtraakt. Vooral als het gaat om een teddybeer waar het kind bijzondere herinneringen aan heeft. Dit was ook het geval bij de 14-jarige Brooklyn. Deze beer kreeg ze op 3-jarige leeftijd van haar vader, met een ingesproken boodschap. Toen haar vader plotseling overleed werd haar knuffel een belangrijke herinnering aan haar vader. Maar tijdens een tripje naar Disney World raakte ze haar teddybeer kwijt.

 

Verloren... en gevonden!

Op de terugweg van het familieuitje naar Walt Disney World realiseerde het gezin zich dat de inmiddels 14-jarige Brooklyn haar dierbare knuffelbeer was vergeten. Het hotel waar ze logeerden werd gebeld en daar werd de beer niet gevonden. Door Facebook en Twitter in te zetten werd teddybeer Toby gelukkig snel gevonden! Maar voordat de beer met Brooklyn verenigd werd, mocht hij nog een dag genieten van het Disney park.

 

Teddybeer Toby gaat op vakantie in Walt Disney World

De Disney-medewerker die teddybeer Toby had gevonden nam de knuffel mee op een tour door Magic Kingdom, met leuke vakantiekiekjes als resultaat: 

Teddybeer Toby voor het kasteel van Assepoester in Walt Disney World. Foto: Disney

Teddybeer Toby voor het kasteel van Assepoester in Walt Disney World.
Foto: DisneyTeddybeer Toby geniet van een dag in Magic Kingdom. Foto: Disney
Teddybeer Toby met zijn grote berenvriend Winnie the Pooh! Foto: Disney
Teddybeer Toby geniet van de attracties voordat hij weer terugkeert naar huis.
Foto: Disney

 Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »