Geknuffeld worden door… een stoel?!

Geknuffeld worden door… een stoel?!

Groot, klein, zacht, stof, dik, dun… bij Fluzzy zijn we bekend met alle soorten knuffels. Maar nu kwamen we toch wel een héle bijzondere knuffel tegen: een stoel! Designer Lee Eun Kyoung uit Zuid-Korea ontwierp een zachte stoel met armen die je kunnen knuffelen: de ‘free hug sofa’.

De knuffelstoel heeft de naam ‘Free Hug Sofa’ meegekregen en geeft – zoals de naam al zegt – knuffels aan de persoon die erin zit. Er zijn twee verschillende versies van de stoel: een met rugleuning en de andere zonder. Allebei hebben ze lange armen die je om je heen kunt vouwen.De hele stoel is bekleed met zachte pluche, waardoor de stoel je warm houdt en heerlijk is om te knuffelen. Lee Eun Kyoung heeft 2 jaar aan de stoel gewerkt, van ontwerp tot productie. Met de knuffelstoel heeft ze de A’Design Award mogen ontvangen.

Wat vind je van deze stoel? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook!Bron: Distractify.com / Leeeunkyoung.com

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »