Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Fijne Internationale Knuffeldag!

Fijne Internationale Knuffeldag! Er wordt te weinig geknuffeld. Met een webshop vol knuffels en pluche dieren weten we natuurlijk hoe leuk knuffelen kan zijn. Maar wist je dat knuffelen ook heel gezond is? Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat elkaar omhelzen een positief effect heeft. En daarom is Internationale Knuffeldag in het leven geroepen. Laten we dat met veel omhelzingen vieren!

Een kerstboom vol knuffels

Een kerstboom vol knuffels Nog maar even en dan is het alweer kerst! Bij Fluzzy komen we al aardig in de stemming: onze mascotte draagt een kerstmuts en de drukke kerstperiode is aangebroken. En aangezien Sinterklaas alweer terug naar Spanje is, mag iedereen de kerstboom weer zetten! Het zal je niet verbazen dat we bij Fluzzy graag kerstbomen vol met knuffels zien. Vorig jaar gaven we je op onze blog al een paar voorbeelden van hele knuffelige kerstbomen. Hieronder vind je weer een aantal mooie exemplaren, gevuld met de liefste knuffels. En natuurlijk kan daarbij de knuffelkerstboom van Fluzzy niet ontbreken!

De grappigste Halloween kostuums voor je huisdier!

De grappigste Halloween kostuums voor je huisdier! Vrijdag 31 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse gruwelfeest: Halloween. Op deze jaarlijks terugkerende feestdag, die vooral in Amerika wordt gevierd, mag iedereen die van griezelen houdt helemaal los gaan. Belangrijkste evenement is trick-or-treating: langs de buurt om aan te bellen bij je buren, om vervolgens met handenvol lekkers naar huis te gaan. In Nederland wordt vooral Sint Maarten gevierd, en is Halloween nog niet zo groot. Maar om aan te tonen dat Halloween ook heel leuk kan zijn, laten we vandaag de grappigste en schattigste Halloween-kostuums voor je huisdier zien!

Waar komt de Teddybeer vandaan?

Waar komt de Teddybeer vandaan? Wie is nou niet opgegroeid met een teddybeer? Jij toch ook! Voor ons zijn teddyberen een hele normale zaak, maar heb je je wel eens afgevraagd waar deze knuffels vandaan komen? En hoe komt de teddybeer eigenlijk aan zijn naam? In onze blog meer over de bijzondere herkomst van de teddybeer!

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht

Teddybeer Pauli weer thuis na opsporingsbericht Een verhaal met een happy end: de Duitse teddybeer Pauli is weer thuis nadat hij met hulp van politie en internet werd teruggevonden. Een 32-jarige moeder was met haar gezin in het Duitse Göttingen gaan winkelen. Na thuiskomst werd de vermissing van teddybeer Pauli ontdekt. Dankzij de hulp van onder meer Facebook kon de teddybeer weer naar huis terugkeren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »