Een kerstboom vol knuffels

Een kerstboom vol knuffels

Nog maar even en dan is het alweer kerst! Bij Fluzzy komen we al aardig in de stemming: onze mascotte draagt een kerstmuts en de drukke kerstperiode is aangebroken. En aangezien Sinterklaas alweer terug naar Spanje is, mag iedereen de kerstboom weer zetten! Het zal je niet verbazen dat we bij Fluzzy graag kerstbomen vol met knuffels zien. Vorig jaar gaven we je op onze blog al een paar voorbeelden van hele knuffelige kerstbomen. Hieronder vind je weer een aantal mooie exemplaren, gevuld met de liefste knuffels. En natuurlijk kan daarbij de knuffelkerstboom van Fluzzy niet ontbreken!

Deze kerstbomen vonden we helemaal geweldig! Een ziekenhuis in Amerika bracht wat gezelligheid naar de kinderen die daar moesten verblijven. Het ziekenhuis ontvangt decoraties door het hele jaar door, zodat de kerstbomen steeds mooier worden. 


Een kerstboom van Hello Kitty en Disney


Sommige mensen kiezen voor een kerstboom met zilveren kerstballen, anderen gaan liever voor veel kleuren en verschillende vormen. Maar je kunt de kerstboom natuurlijk ook helemaal inrichten met datgene wat je het allerleukste vindt. Zoals deze twee kerstbomen hieronder. Ben je helemaal gek van Hello Kitty, dan kun je jouw kerstboom daar natuurlijk helemaal mee volhangen. En wat dacht je van een kerstboom vol met Disney knuffels? Niets is te gek wat ons betreft!





Een teddybeer kerstboom


Teddyberen zijn gemaakt om mee te knuffelen, maar ze zijn ook zeer geschikt als decoratie! Dat is wel te zien aan deze leuke kerstbomen: 



De kerstboom van Fluzzy


Nu zijn jullie natuurlijk wel nieuwsgierig naar de kerstboom van Fluzzy? We hebben verschillende winterse knuffels in het assortiment, die perfect bij de kerstperiode passen. Daarom vind je onze kerstboom pluche zeehonden, sneeuwvlok knuffels (die je ook kunt gebruiken als handpop!) en die leuke Olaf uit de Disney-film Frozen:



Hoe ziet jouw kerstboom eruit? Zilver, goud of met heel veel kleur? Laat het ons weten via de reacties hieronder of via Facebook!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »