Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Dieren met hun pluche evenbeeld

Dieren met hun pluche evenbeeld Van jongs af aan hebben we één of meerdere knuffels die ons dierbaar zijn. En die knuffels zijn vaak pluche vrienden voor het leven. Maar niet alleen mensen zijn gek op knuffelbeesten. Ook dieren kunnen genieten van knuffels. Vooral als dit speelgoed als twee druppels water op ze lijkt. We hebben de leukste dieren en hun pluche evenbeeld voor je op een rij gezet:

De eerste teddybeer uit een 3D printer

De eerste teddybeer uit een 3D printer Waarschijnlijk heb je thuis nog een ‘ouderwetse’ printer staan, maar het fenomeen 3D printen begint steeds grotere vormen aan te nemen. Bij verschillende winkels kun je jouw eigen telefoonhoesje of sieraden ontwerpen en uit laten printen. In een handomdraai kan iedere creatie tot leven worden gebracht met de allernieuwste 3D printers. Nu gaat het 3D printen nog een stap verder: je kunt je eigen teddybeer printen!

Geluksbeertje wenst je een fijne St. Patrick’s Day!

Geluksbeertje wenst je een fijne St. Patrick’s Day! Ieder jaar op 17 maart is het feest: dan wordt namelijk St. Patrick’s Day gevierd! De nationale feestdag van Ierland wordt allang niet meer beperkt door de grenzen van het land: overal ter wereld vieren mensen dit groene feest mee. En wij ook, want wij hebben de mascotte van geluk in huis: Geluksbeertje.

De vreemde huisdieren van kunstenaar Salvador Dalí

De vreemde huisdieren van kunstenaar Salvador Dalí Het is geen geheim dat kunstenaar Salvador Dalí een aparte man was. Hij hield er dan ook vreemde hobbies en interesses aan over. De beste man hield bijvoorbeeld van bijzondere dieren. Net als wij trouwens! In zijn leven werd hij regelmatig gefotografeerd met bijzondere huisdieren aan zijn zijde. Benieuwd welke dat zijn? Wij vertellen het je!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »