Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet

Alien zoekt nieuwe thuisplaneet Ineens stond hij voor mijn deur: een klein, zacht, groen wezentje. Hij stond daar maar, en staarde me aan met zijn grote onschuldige ogen. Onweerstaanbaar, waardoor het geen moeilijke beslissing was om hem binnen te laten. Het kleine groene ventje bevestigde het: hij was een alien, die lichtjaren heeft afgereisd om uiteindelijk hier te belanden. Hij is zijn planeet kwijt en hoopt dat wij hem helpen om zich thuis te voelen op Aarde.

Kom in de kerststemming met deze knuffelkerstbomen

Kom in de kerststemming met deze knuffelkerstbomen We kwamen weer wat leuks tegen op het internet: kerstbomen gevuld met teddyberen en knuffeldieren. Dat is nou kerst fluzzy-stijl!

Traditioneel zijn kerstbomen gevuld met kerstballen, slingers en mooie ornamenten, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere aanpak. Teddyberen en knuffels in de kerstboom vinden wij een uitstekend idee! We willen graag een aantal van die leuke kerstbomen met je delen:

Oh nee, Meneer Konijn is kwijt!

Oh nee, Meneer Konijn is kwijt! Iedere dag komen ik de leukste nieuwtjes over knuffels en teddyberen tegen. Maar helaas zitten daar ook vaak zielige berichten tussen. Zo stuitte ik op de zoektocht naar de Britse knuffel Mr. Rabbit. De 3-jarige Ruby raakte haar geliefde knuffel kwijt in Londen. Mama Zoe startte een uitgebreide zoektocht op Facebook en Twitter om Meneer Konijn terug te vinden.

Fluzzy heet je welkom!

Fluzzy heet je welkom! Het is eindelijk zover: Fluzzy.nl is live! Ons lieve monstertje Fluzzy heet je daarom van harte welkom. In de webshop vind je knuffels die je weer even kind laten zijn. Want wees eerlijk: knuffels zijn toch onweerstaanbaar?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »