Oh nee, Meneer Konijn is kwijt!

Oh nee, Meneer Konijn is kwijt!

Iedere dag komen ik de leukste nieuwtjes over knuffels en teddyberen tegen. Maar helaas zitten daar ook vaak zielige berichten tussen. Zo stuitte ik op de zoektocht naar de Britse knuffel Mr. Rabbit. De 3-jarige Ruby raakte haar geliefde knuffel kwijt in Londen. Mama Zoe startte een uitgebreide zoektocht op Facebook en Twitter om Meneer Konijn terug te vinden.

Als je zelf kinderen hebt, dan weet je hoe belangrijk een favoriete knuffel voor een kind is. Raakt je kind die knuffel kwijt, dan is hij of zij ontroostbaar. Zo ook Ruby. Ruby en Mr. Rabbit waren onafscheidelijk en nu is het knuffelkonijn zoek.

Zoeken via Facebook en Twitter 


Moeder Zoe besloot alles te doen wat in haar macht lag om het lieve konijn terug te vinden. En zo begon een grote mediacampagne die over de hele wereld aandacht heeft gekregen. Via Twitter worden wanhopige oproepen gedaan en via Facebook kun je de zoektocht naar Mr. Rabbit op de voet volgen.

 

Mr. Rabbit wordt al meer dan een maand vermist, dus de zoektocht gaat verder. De knuffel is al aangemeld bij het Britse initiatief ‘Teddy Bear Lost and Found’, een database voor knuffels die zijn kwijtgeraakt.


Hopelijk wordt Mr. Rabbit snel teruggevonden en kan Ruby kerst met haar geliefde konijn vieren. Succes Ruby!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »