Fluzzy heet je welkom!

Fluzzy heet je welkom!

Het is eindelijk zover: Fluzzy.nl is live! Ons lieve monstertje Fluzzy heet je daarom van harte welkom. In de webshop vind je knuffels die je weer even kind laten zijn. Want wees eerlijk: knuffels zijn toch onweerstaanbaar?

Waarom knuffels?


Wij vinden knuffels heel bijzonder. Wat zo leuk is aan knuffels is dat het speelgoed is met een persoonlijkheid. Iedereen heeft een favoriete knuffel. Denk maar eens terug aan jouw kindertijd. Je had toen een beer, een aap of een knuffelkonijn. En dat knuffelbeest is helemaal kapotgeknuffeld. Het was jouw eerste en beste vriend.

Knuffels discrimineren ook niet. Of je nou jongen of meisje bent, jong of oud: knuffels zijn geschikt voor iedereen! Wij vinden namelijk dat meisjes met stoere knuffels mogen spelen, dat jongens blij mogen zijn met een schattige beer en dat je iedereen blij kunt maken met een knuffel als cadeau. 
 

Knuffels bij Fluzzy.nl


De knuffels van Fluzzy kun je terugvinden in vier verschillende categorieën: 

Teddyberen. Deze categorie heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Fluzzy wil alleen de liefste teddyberen met de leukste uitstraling.

Bush baby GalagoDieren. Het is een behoorlijke knuffeldierentuin bij Fluzzy! Bekende dieren zoals de giraf en apen vind je terug in deze categorie. Maar ook bijzondere dieren vind je bij Fluzzy. Wat dacht je van een Galago, of een hyena?

Fantasie & Fun. Hier vind je gekke, vrolijke en bijzondere knuffels. Een badeend als knuffel, of cupcakes of pluche hotdogs? Bij Fluzzy is niets te gek.

Baby. Speciaal voor de allerkleinsten heeft Fluzzy zacht en veilig pluche babyspeelgoed.

Fluzzy.nl is gestart met meer dan 130 verschillende knuffels, en dat aantal zal snel gaan groeien. We streven ernaar om het assortiment regelmatig aan te vullen. We lichten alvast een tipje van de sluier op: binnenkort voegen we nieuwe babyknuffels en pluche babyspeelgoed toe aan het assortiment. Dus houd Fluzzy in de gaten! 
 

Volg Fluzzy


Wil je op de hoogte blijven van Fluzzy? Via de volgende kanalen kun je Fluzzy volgen:

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »