Geluksbeertje wenst je een fijne St. Patrick’s Day!

Geluksbeertje wenst je een fijne St. Patrick’s Day!

Ieder jaar op 17 maart is het feest: dan wordt namelijk St. Patrick’s Day gevierd! De nationale feestdag van Ierland wordt allang niet meer beperkt door de grenzen van het land: overal ter wereld vieren mensen dit groene feest mee. En wij ook, want wij hebben de mascotte van geluk in huis: Geluksbeertje.

Dit is Geluksbeertje!

Bij de Troetelbeertjes heeft iedere beer een eigen karakter dat op hun zachte buikjes terug te zien is. Zoals de naam al zegt staat Geluksbeertje (of in het Engels: Good Luck Bear) voor het geluk. Je kunt hem herkennen aan het klavertje vier op zijn buik en zijn groene vacht.
 

In verschillende films en afleveringen van de Troetelbeertjes heeft Geluksbeertje een Iers accent, waardoor hij een echte inspiratie voor St. Patrick’s Day is! 
 

Wil jij ook altijd geluk hebben zoals Geluksbeertje? Hij en andere Troetelbeertjes zijn in de webshop verkrijgbaar voor slechts € 12,95.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »