Teddybeer weer thuis dankzij de Zweedse luchtmacht

Teddybeer weer thuis dankzij de Zweedse luchtmacht

Bij een luchtshow van de Zweedse luchtshow raakte een 11-jarige jongen zijn teddybeer kwijt. Op het militair vliegveld Såtenäs werd de teddybeer ontdekt na afloop van de druk bezochte luchtshow. Het militaire personeel besloot om de hulp van social media in te roepen om de eigenaar van de knuffelbeer op te sporen. En dat lukte: inmiddels is de teddybeer weer thuis en verenigd met zijn eigenaar!

Begin juli vond de luchtshow van het militaire opleidingsinstituut Skaraborg F7 Wing plaats. Het evenement, dat gehouden wordt op het militaire vliegveld Såtenäs, trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Ook dit jaar waren er zo’n 45.000 bezoekers aanwezig. Na afloop van de show, werd de eenzame teddybeer gevonden door het militaire personeel. Om de eigenaar van de knuffelbeer te vinden, schakelden de piloten de hulp in van Facebook. Op de Facebook-pagina van de Skaraborg F7 Wing werd een foto van de teddybeer met de volgende boodschap geplaatst:

 


“Ik mis mijn beste vriend. We gingen samen naar de luchtshow, maar ik verloor hem uit het oog. Nu zijn alle bezoekers naar huis. Alleen de vliegtuigen en de piloten zijn er nog.
Help me alsjeblieft mijn vriend terug te vinden.”
 

De oproep werd massaal gedeeld (inmiddels staat de teller op 3175 shares) en met succes: de piloten wisten de moeder van de 11-jarige jongen dankzij het bericht te bereiken. De teddybeer werd binnen korte tijd weer herenigd met zijn eigenaar.
 

Een woordvoerder van de Skaraborg F7 Wing verzekerde iedereen ervan dat de knuffelbeer tijdens zijn bezoek aan de basis in alle veiligheid verkeerde, maar wel een beetje bang was. “De teddybeer zit in mijn kantoor en kijkt me aan. Hij heeft een leuke tijd gehad bij F7, maar hij is blij om weer naar huis te gaan.” De vader van twee kinderen weet uit ervaring hoe gek kinderen op hun knuffels zijn. “Ik ben blij dat we de twee kunnen herenigen.”
 

De goede afloop werd uiteraard ook met alle fans op Facebook gedeeld, waarop opgelucht en met veel blijdschap werd gereageerd. De teddybeer is inmiddels weer veilig thuis, maar moet nog wel een beetje bijkomen van zijn spannende avontuur. 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »